211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Κωνσταντίνος Αργυρός: Αυτοί είναι οι σταθμοί της περιοδείας του!

Κωνσταντίνος Αργυρός
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ξεκινά το καλοκαιρινό του τουρ και προκαλεί… πανικό!

Μόλις το περασμένο Σάββατο, ο Κωνσταντίνος Αργυρός έριξε την αυλαία των εμφναίσεών του στην πίστα του fantasia, μαζί με τον Πέτρο Ιακωβίδη (δες εδώ αποσπάσματα από την μαγευτική βραδιά) και ήδη είναι πανέτοιμος για το ξεκίνημα του τουρ του ανά την Ελλάδα!

Μόλις πριν λίγες ώρες, μέσα από το προσωπικό του προφίλ στο Facebook, ο Κωνσταντίνος Αργυρός ανακοίνωσε τις ημερομηνίες και τους σταθμούς των περχόμενων εμφανίσεών του ανά την Ελλάδα, με πρώτη εμφάνιση εκείνη στην Κατερίνη, την ερχόμενη Πέμπτη, 3 Αυγούστου.

Παρέα με τους Otherview, ο αγαπημένος καλλιτέχνης θα κάνει 13 σταθμούς σε Ελλάδα και Κύπρο, με την τελευταία τος εμφάνιση να είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη, 5 Σεπτεμβρίου, στη Λάρισα. Στο μεταξύ, ήδη ο τραγουδιστής θα έχει κάνει ξανά την μεγάλη του πρεμιέρα στην πίστα του fantasia, αφού ετοιμάζεται να επιστρέψει σε αυτή από την Παρασκευή, 1 Σεπμεβρίου. Δες αναλυτικά παρακάτω όλους τους σταθμούς της περιοδείας του αγαπημένου καλλιτέχνη που θα μας ξεσηκώσει για τα καλά και πάλι αυτό το καλοκαίρι! Οι νέες του επιτυχίες προκαλούν πανικό, ο ίδιος βρίσκεται στα καλύτερά του και εμείς ανυπομονούμε να τον δούμε και πάλι επί σκηνής στο Fantasia. Προς το παρόν, αν είσαι από τους τυχερούς που θα βρεθεί στην πόλη σου, ο μόνο βέβαιο είναι πωε θα περάσεις μια αξέχαστη βραδιά!

Κωνσταντίνος Αργυρός: Αυτοί είναι οι σταθμοί της περιοδείας του:

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024