211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Fantasia: Πανικός στο μεγάλο φινάλε του Κωνσταντίνου Αργυρού!

Fantasia
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Το βράδυ του Σαββάτου το σχήμα έριξε αυλαία

Αυλαία έριξε το σχήμα του Fantasia το βράδυ του Σαββάτου, 29 Ιουλίου, και στην παραλιακή επικράτησε ένας πραγματικός πανικός! Ο Κωνσταντίνος Αργυρός και ο Πέτρος Ιακωβίδης, ύστερα από ένα μικρό διάστημα περιορισμένων, αλλά πολύ επιτυχημένων, εμφανίσεων έκαναν το μεγάλο φινάλε με τον πιο απογειωτικό τρόπο.

Το νυχτερινό κέντρο ήταν κατάμεστο από το κοινό των δύο καλλιτεχνών, τόσο την Παρασκευή όσο και το Σάββατο και οι δύο πρωταγωνιστές του σχήματος έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για να μας χαρίσουν μια μοναδική βραδιά. Και φυσικά τα κατάφεραν και στο κέντρο επικράτησε στην κυριολεξία, πανικός!

Έχοντας τρελά κέφια, οι δύο καλιτέχνες γέμισαν θετική ενέργεια, επιτυχίες και χορό το αγαπημένο στέκι, ενώ αποσπάσματα από τη βραδιά του φινάλε μπορείς να βρεις παρακάτω. Τι ανάρτησε το κοινό που βρέθηκε εκεί το τελευταίο βράδυ; Παίρνοντας μία μικρή γεύση, θα είναι αρκετή για να καταλαβεις.

Παράλληλα, ο Κωνσταντίνος Αργυρός ετοιμάζεται να επιστρέψει πολύ σύντομα στην πίστα του και πάλι, με την επόμενη πρεμιέρα του να είναι ήδη προγραμματισμένη για την παρασκευή, 1 Σεπτεμβρίου, ύστερα από το τέλος του καλοκαιρινού του τουρ. Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για να τον δούμε και πάλι εκεί.

Fantasia: Πανικός στο μεγάλο φινάλε του Κωνσταντίνου Αργυρού:

https://www.instagram.com/p/BXIxW3zgH-F/?taken-by=fantasia.live.official

https://www.instagram.com/p/BXLcGtNFOYp/?tagged=argiros

https://www.instagram.com/p/BXI-geDBD6p/?tagged=argiros

https://www.instagram.com/p/BXJkTsnAQYN/?tagged=argiros

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024