211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Πάνος Κιάμος: Το τραγούδι που ξεπέρασε το 1 εκατομμύριο views σε ένα μήνα

Πάνος Κιάμος εμφανίσεις αθήνα
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ποιο τραγούδι του σημείωσε αυτή την επιτυχία;

Ο Πάνος Κιάμος επέστρεψε πρόσφατα με νέα επιτυχία που φέρει τίτλο «Στο Φτερό». Η νέα επιτυχία κυκλοφόρησε στις αρχές Ιουνίου και μέσα σε περίπου έναν μήνα κυκλοφορίας κατάφερε να συγκεντρώσει πάνω ένα εκατομμύριο προβολές στο Youtube.

Τη μουσική του νέου αυτού τραγουδιού υπογράφει ο Χρήστος Δάντης ενώ τους στίχους ο Νίκος Σαρρής. Κυκλοφορεί από τη δισκογραφική εταιρεία του τραγουδιστή, Cobalt Music.

Παράλληλα, αναμένουμε τις επόμενες επιτυχίες του καλλιτέχνη αλλά και τις επερχόμενες εμφανίσεις του. Θα τον δούμε για ακόμα έναν χειμώνα στην πίστα του Club 22; Το μόνο βέβαιο είναι πως και φέτος, η συνεργασία του επί σκηνής με τον Νίκο Κουρκούλη υπογράφηκε με απόλυτη επιτυχία και το Club 22 γνώρισε και πάλι μια περίοδο απόλυτης επιτυχίας, αποτελώντας ένα από τα μεγαλύτερα στέκια της Αθήνας. Πάνος Κιάμος Νίκος Κουρκούλης ήταν ένα από τα πιο ανεβαστικά δίδυμα διασκέδασης της φετινής σεζόν και από τους μεγαλύτερους πρωταγωνιστές της διασκέδασης στην Αθήνα. Και φυσικά περιμένουμε με ανυπομονησία την επόμενη ανακοίνωση των εμφανίσεών τους, είτε μαζί είτε όχι. Πολύ σύντομα η επιστροφή στην αθηναϊκή διασκέδαση θα είναι γεγονός. Μέχρι τότε, άκουσε ξανά την τελευταία επιτυχία του αγαπημένου τραγουδιστή στο παρακάτω βίντεο.

 

Πάνος Κιάμος: Άκουσε τη νέα του επιτυχία:

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024