211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Έλενα Παπαρίζου – Ευρυδίκη: Νέα συνεργασία για τις τραγουδίστριες!

Έλενα Παπαρίζου ευριδίκξ
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Πού και πώς θα δούμε μαζί τις δύο τραγουδίστριες;

Η Ευρυδίκη ηχογραφεί το νέο, επετειακό της άλμπουμ στο οποίο θα συμμετέχει πληθώρα αγαπημένων καλλιτεχνών. Ανάμεσα σε αυτές και η Έλενα Παπαρίζου (που την περίοδο αυτή βρίσκεται σε περιοδεία με την Δέσποινα Βανδή) που μπήκε μαζί της στο στούντιο προκειμένου να ηχογραφήσουν μαζί νέο υλικό.

Δες εδώ ποιες άλλες τραγουδίστριες συμμετέχουν στον δίσκο!

Η δεύτερη, μέσα από το προφίλ της στο Facebook, μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο από τις ηχογραφήσεις και έκανε γνωστή τη συνεργασία αυτή. Το εν λόγω άλμπουμ, που θα κυκλοφορήσει σύντομα, θα φέρει τίτλο «25 Για Πάντα», θα κυκλοφορήσει από την Panik Records και μέσα από αυτό θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε παλιές και αγαπημένες επιτυχίες της τραγουδίστριας μέσα από νέες εκδοχές και ερμηνείες.

Η Ευρυδίκη κάλεσε και έχει την τιμή να υποδέχεται ξεχωριστές και αγαπημένες γυναικείες φωνές, όπως είναι η Πέγκυ Ζήνα, η Καίτη Γαρμπή, η Μελίνα Ασλανίδου, η Τάμτα, η Σοφία Βόσσου, η Demy, η Ραλλία Χρηστίδου, η Τζώρτζια Κεφαλά και η Δέσποινα Ολυμπίου, που έχουν βρεθεί ήδη στο στούντιο μαζί της για να μας ταξιδέψουν τις μεγάλες επιτυχίες της αγαπημένης τραγουδίστριας σε νέες εκδοχές. Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τη νέα αυτή κυκλοφορία που μας επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις.

Έλενα Παπαρίζου: Η ανάρτηση στο Facebook:

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024