211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Γιώργος Μαζωνάκης, Πάολα & Στέλιος Ρόκκος μαζί στο «Έναστρον»

μαζωνάκης πάολα ρόκκος
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Η απόλυτη συνεργασία του ερχόμενου χειμώνα θα είναι αυτή!

Είναι πλέον και επίσημο! Γιώργος Μαζωνάκης, Πάολα και Στέλιος Ρόκκος ενώνουν τις δυνάμεις τους και ετοιμάζονται να μας παροπυσιάσουν ένα σχήμα – φωτιά τον ερχόμενο χειμώνα από την πίστα του Έναστρον !

Είναι η πρώτη φορά που θα απολαύσουμε μαζί σε πίστα τα τρία αυτά δυναμικά ονόματα της ελληνικής μουσικής και το μόνο βέβαιο είναι πως θα κερδίσουν τις εντυπώσεις και θα αποτελέσουν έναν από τους μεγαλύτερους πρωταγωνιστές της διασκέδασης.

Ο ηγέτης του σχήματος επιβεβαίωσε και επίσημα την είδηση μέσα από μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, γράφοντας σε λεζάντα φωτογραφίας που ανέβασε: «Τώρα που τελείωσε το The X Factor Greece.. πάμε για το επόμενο project.. χειμώνας 2017-2018.. Έναστρον – Enastron με PAOLA και Stelios Rokkos  Καλό καλοκαίρι σε όλους!! #thanksgod #enastron #giorgosmazonakis». 

Προς το παρόν συνεχίζει το καλοκαιρινό του τουρ σε διάφορες πόλεις της χώρας μας, ενώ στις 30 Ιουλίου αυτές ολοκληρώνονται με δύο ακόμα τελευταίους σταθμούς. Ύστερα από μια περίοδο ξεκούρασης, ο τραγουδιστής θα ξεκινήσει τις εντατικές πρόβες και ετοιμασίες για την μεγάλη του επιστροφή στην πίστα του Έναστρον για τρίτη συνεχόμενη σεζόν. Και πάλι ο μεγάλος πρωταγωνιστής στην πίστα του θα είναι ο αγαπημένος καλλιτέχνης και εμείς μετράμε το χρόνο αντίστροφα για την μεγάλη αυτή πρεμιέρα!

 

Γιώργος Μαζωνάκης: Η ανάρτηση στα social media:

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024