211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Παντελής Παντελίδης: Ένα απρόσμενο «δώρο» για τους θαυμαστές του

Παντελής Παντελίδης
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ένα official mix με τις μεγαλύτερες επιτυχίες από τους μουσικούς του

Ενάμιση χρόνο ύστερα από το θάνατό του, ο Παντελής Παντελίδης βρίσκεται και πάλι στο προσκήνιο μέσα από ένα νέο βίντεο – έκπληξη για τους θαυμαστές του. Συγκεκριμένα, πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησε ένα βίντεο, ένα μοναδικό mix με κάποιες από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του αξέχαστου τραγουδιστή.

Μερικοί από τους μουσικούς της ορχήστρας του Παντελή Παντελίδη, μαζί με άλλους με τους οποίους είχε συνεργαστεί σε δισκογραφικό επίπεδο, μπήκαν στο στούντιο και ετοίμασαν το μοναδικό αυτό αποτέλεσμα που ήδη έχει συγκεντρώσει χιλιάδες προβολές.

Στο μουσικό αυτό medley συμπεριλαμβάνονται αγαπημένα τραγούδια όπως τα «Να Σου Πω», «Άλλη Μια Ευκαιρία», την πρώτη επιτυχία του «Δεν Ταιριάζετε Σου Λέω», «Γίνεται», «Είχα Κάποτε Μια Αγάπη», «Τα Σχοινιά Σου», ενώ στο τέλος ακούμε κανονικά και το «Καράβια Στο Βυθό», το τελευταίο τραγούδι του Παντελή Παντελίδη που έχει κυκλοφορήσει επίσημα. Το συγκεκριμένο mix θα χρησιμοποιηθεί παράλληλα ως εισαγωγή και στο επίσημο κανάλι του Παντελή Παντελίδη στο YouTube. Μέσα από τα τραγούδια του, που εξακολουθούν να κυκλοφορούν ακόμα και μετά τον θάνατό του, ο αγαπημένος καλλιτέχνης εξακολουθεί να βρίσκεται ανάμεσά μας και να κατέχει μια μεγάλη θέση στις καρδιές του κοινού του ελληνικού τραγουδιού.

 

Παντελής Παντελίδης: Ένα απρόσμενο «δώρο» για τους θαυμαστές του

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024