211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Imam Baildi: 880 φωτογραφίες ζωγραφισμένες στο χέρι για το νέο video clip

Imam Baildi: 880 φωτογραφίες ζωγραφισμένες στο χέρι για το νέο video clip
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ένας μήνας σκληρών εργασιών χρειάστηκε για να είναι έτοιμη η νέα δουλειά

Πριν λίγο καιρό οι Imam Baildi μάς σύστησαν τη νέα τους επιτυχία με τίτλο «Δε Μου Φταίει Κανείς» που ήδη έχει αγαπηθεί από το κοινό (δες εδώ τους στίχους και άκουσε το τραγούδι). Τώρα, το συγκρότημα είναι έτοιμο να παρουσιάσει και το βίντεο κλιπ της νέας αυτής δουλειάς του που κυκλοφόρησε και είναι πολύ ιδιαίτερο!

Ο λόγος; Το νέο κλιπ δεν αποτελείται απλά και κλασικά πλάνα βίντεο αλλά είναι εξ ολοκλήρου δημιουργημένο από φωτογραφίες ζωγραφισμένες στο χέρι! Ένας ολόκληρος μήνας χρειάστηκε να περάσει για να είναι έτοιμες οι φωτογραφίες που άγγιξαν τις 880 για να καλύψουν τα λίγα λεπτά του τραγουδιού!  To video των Imam Baildi πραγματοποιήθηκε με μικτή τεχνική βίντεο και animation, ενώ τα πλάνα γυρίστηκαν με το συγκρότημα στους δρόμους της Αθήνας.

Η εξαιρετική αυτή δουλειά σκηνοθετήθηκε από τη δημιουργική ομάδα «Lokey» (που αποτελείται από τους Κλεοπάτρα Κοραή – Γιάννη Λωλή). Τα κινούμενα σχέδια σχεδιάστηκαν από τους Κλεοπάτρα Κοραή, Έλενα Παυλάκη και Πέτρο Λωλή, ενώ τη χορογραφία, για την οποία το συγκρότημα έκανε εντατικές πρόβες, υπέγραψε ο Rodrigo Andreolli.

Το νέο single των Imam Baildi κυκλοφορεί από τη Minos EMI / Universal.

Imam Baildi: Δες το βίντεο κλιπ

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024