211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Μιχάλης Χατζηγιάννης: Νέο video clip για το κομμάτι «Κοίτα Με»

Μιχάλης Χατζηγιάννης
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Νέα δουλειά για τον αγαπημένο καλλιτέχνη

Τον περασμένο Μάιο, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μάς σύστησε τη νέα του επιτυχία με τίτλο «Κοίτα με». Ένα τραγούδι που αγαπήθηκε και αγκαλιάστηκε από το κοινό και δεν θα μπορούσε να μην οπτικοποιηθεί. Δύο μήνες μετά, η στιγμή αυτή έφτασε και πλέον ο καλλιτέχνης μας παρουσιάζει το κλιπ της νέας επιτυχίας που κυκλοφορεί από την Cobalt Music.

Δες επίσης: Κοίτα Με: Άκουσε το τραγούδι και βρες τους στίχους

Το νέο του αυτό single, που κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό, φέρει την υπογραφή του ίδιου στη μουσική ενώ τους στίχους υπογράφει η Λίνα Νικολακοπούλου. Ο τραγουδιστής φαίνεται πως έχει επιστρέψει δυναμικά στο μουσικό προσκήνιο, ενώ για ακόμα ένα καλοκαίρι βρίσκεται κοντά στο κοινό του με τις εμφανίσεις του σε διάφορα σημεία της πόλης και όχι μόνο.

Παρακάτω θα βρεις το νέο κλιπ του τραγουδιού. Τα γυρίσματα για αυτό έγιναν υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Γιάννη Παπαδάκου, με το Μιχάλη Χατζηγιάννη να μας ξεναγεί με έναν καλοκαιρινό περίπατο στα όμορφα μέρη του ιστορικού κέντρου της Αθήνας και στα στενά γύρω από το Μοναστηράκι και την Πλάκα. Μια καλοκαιρινή εικόνα με τις ομορφιές της πρωτεύουσας σε πρώτο πλάνο. Απόλαυσέ το παρακάτω.

 

Μιχάλης Χατζηγιάννης: Νέο video clip για το κομμάτι «Κοίτα Με»

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024