211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Καίτη Γαρμπή: Σε σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση το 1990

Καίτη Γαρμπή
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Στο ξεκίνημα της καριέρας της αγαπημένης τραγουδίστριας

Η Καίτη Γαρμπή ξεκίνησε την πορεία της στο μουσικό στερέωμα το 1989. Τότε, κυκλοφορει ο πρώτος της προσωπικός δίσκος με τίτλο «Πρόβα» και αμέσως η τραγουδίαστρια ξεχωρίζει. Αμέσως, ξεκινά τις εμφανίσεις στις πίστες αλλά και σε εκπομπές στην τηλεοόραση.

Δες επίσης: Διονύσης Σχοινάς | 10 στιγμές με την Καίτη και τον γιο τους

Ανάμεσα στις τελευταίες και η παρακάτω εμφάνισή της, που πλέον αποτελεί ένα από τα σπάνια στιγμιότυπα του παρελθόντος. 1990 και την τραγουδίστρια υποδέχεται η Ρούλα Κορομηλά στο πλατό της εκπομπής της στην ΕΡΤ1 , «μια καλημέρα είναι αυτή» και εκτός από την κουβέντα τους, η τραγουδίστρια παρουσιάζει και το δεύτερο προσωπικό της δίσκο, «Γυαλιά Καρφιά».

Στο παρακάτω βίντεο η τραγουδίστρια ερμηνεύει το κομμάτι «Πόσα ξέρεις», που  υπογράφει εξ ολοκλήρου ο Γιάννης Καραλής και περιλαμβάνεται στο άλμπουμ «Γυαλιά καρφιά» που κυκλοφόρησε το 1990.

Δες επίσης: Demy: Δες φωτογραφίες από το υπέροχο σπίτι της στα Βόρεια προάστια

Τον φετινό χειμώνα την αγαπημένη τραγουδίστρια βλέπουμε σε εμφανίσεις στο Έναστρον μαζί με τον Γιώργο Σαμπάνη, μια συνεργασία που έχει ξεχωρίσει και είναι μια από τις πρωταγωνιστικές στη νυχτερινή διασκέδαση.

Καίτη Γαρμπή: Σε σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση το 1990:

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024