211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Αντώνης Ρέμος: Στην πρώτη του εμφάνιση στο Φεστιβάλ Τραγουδιού Θεσ/νίκης 1992

Αντώνης Ρέμος
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

28 χρόνια πριν ο τραγουδιστής έκανε την πρώτη του εμφάνιση!

Ο Αντώνης Ρέμος μετρά ακριβώς 28 χρόνια παρουσίας στο μουσικό στερέωμα, αφού την πρώτη του επίσημη εμφάνιση ως τραγουδιστής έκανε στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης το 1992. Εκεί, ο καλλιτέχνης έκλεψε τις εντυπώσεις με το κομμάτι «Θα Ήθελα Να Σε Κατακτήσω» που ερμήνευσε, τραγούδι που έφερε την υπογραφή του Μάκη Γιαπράκα στη μουσική και του Γιάννη Μαρίνου στους στίχους.

Δες επίσης: Διονύσης Σχοινάς | 10 στιγμές με την Καίτη και τον γιο τους 

Παρόλο που το Α’ βραβείο κατέληξε σε άλλο διαγωνιζόμενο (στο Δημήτρη Νεζερίτη με το «Δακρύζω»), ο νεαρός τότε Αντώνης Ρέμος έκανε αίσθηση με την μοναδική του ερμηνεία και τη φωνή του και αμέσως ξεχώρισε. Τέσσερα χρόνια μετά (το 1996) από εκείνη την παρουσία του στο Φεστιβάλ Τραγουδιού Θεσσαλονίκης, ο Αντώνης Ρέμος κυκλοφόρησε το δισκογραφικό ντεμπούτο του που έφερε τον τίτλο «Αντώνης Ρέμος» και από εκεί ξεπήδησαν οι πρώτες μεγάλες του επιτυχίες, όπως τα κομμάτια  «Τι Ήμουνα Για Σένα», «Εμείς» (ντουέτο με τη Μαντώ), «Για Να Την Κερδίσεις», «Το Κέρμα» και «Τα Μεταξωτά Σου Χέρια», αλλά και το «Μην Απορείς».

Δες επίσης: Demy: Δες φωτογραφίες από το υπέροχο σπίτι της στα Βόρεια προάστια

Η συνέχεια είναι γνωστή σε όλους. Τα επόμενα χρόνια ο καλλιτέχνης συνέχισε τις επιτυχημένες κυκλοφορίες φτάνοντας σταδιακά και σταθερά στο απόγειό του. Σήμερα, αποτελεί μια από τις σπουδαιότερες φωνές του λαϊκού ρεπερτορίου.

Αντώνης Ρέμος: Στην πρώτη του εμφάνιση στο Φεστιβάλ Τραγουδιού Θεσ/νίκης 1992

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024