211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Ειρήνη Παπαδοπούλου: Αποθεώθηκε τραγουδώντας Παντελή Παντελίδη!

η Ειρήνη Παπαδοπούλου με μαγιο στην πισινα
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Πανικός στη χθεσινή της εμφάνιση στη Σκιάθο!

Χαμό προκάλεσε η Ειρήνη Παπαδοπούλου με την χθεσινοβραδινή εμφάνισή της στη Σκιάθο! Το βράδυ της Τετάρτης, 10 Ιουλίου, η τραγουδίστρια βρέθηκε στο δημοφιλές νησί και πραγματοποίησε μια εμφάνιση που άφησε ανεξίτηλο το σημάδι της στη διασκέδαση του νησιού.

Λίγο μετά την αποχώρησή της από το survivor, η τραγουδίστρια έχει ένα αρκετά επιβαρυμένο πρόγραμμα γεμάτο εμφανίσεις ανά την Ελλάδα, κάτι που στάθηκε και εμπόδιο για τη συνεργασία τυης με το σχήμα του Fantasia, με τον Κωνσταντίνο Αργυρό και τον Πέτρο Ιακωβίδη.

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής της εμφάνισης, η τραγουδίστρια έδωσε τον καλύτερο εαυτό της και παρουσίασε ένα πρόγραμμα που ξεσήκωσε για τα καλά. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της βραδιάς, η ίδια ερμήνευσε την μεγάλη επιτυχία του Παντελή Παντελίδη «Γίνεται» και κέρδισε το πιο θερμό χειροκρότημα. Το απόσπασμα ανέβασε η ίδια λίγο αργότερα, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Δες τη στιγμή που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους η ίδια η τραγουδίστρια λίγες ώρες αργότερα. Το κοινό της αναμφίβολα αναμένει την επόμενη σειρά εμφανίσεών της σε κάποια πίστα της Αθήνας, ύστερα από το τέλος αυτής τη μικρής περιοδείας της σε διάφορες πόλεις. Πού θα την δούμε άραγε τη φετινή σεζόν;

Ειρήνη Παπαδοπούλου: Αποθεώθηκε τραγουδώντας Παντελή Παντελίδη:

https://www.instagram.com/p/BWv1Gu0F5BY/?taken-by=eirini_papadopoulou

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024