211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Μιχάλης Χατζηγιάννης: Για μία εμφάνιση στο Βεάκειο

ο Μιχάλης Χατζηγιάννηςχαμογελαστος
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Μιχάλης Χατζηγιάννης: Πότε θα έχουμε την ευκαιρία να τον απολαύσουμε;

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ένας από τους πιο ταλαντούχους, επιτυχημένους και αγαπητούς καλλιτέχνες της γενιάς του, έρχεται να αποχαιρετήσει το καλοκαίρι με μια μεγάλη συναυλία στοΒεάκειο Θέατρο του Πειραιά, σε μια συναυλία γεμάτη παλιές και νέες επιτυχίες.

«Άγγιγμα Ψυχής», «Και Θα Χαθώ», «Χωρίς Αναπνοή», «Ακατάλληλη Σκηνή», «Πάρτι», «Το Σ’ Αγαπώ», «Το Καλοκαίρι Μου», «Δε Φεύγω», «Αν Μου Τηλεφωνούσες», «Εκδρομή», «Μοιάζουμε», «Χέρια Ψηλά»,  «Κοίτα Με» είναι μονάχα ελάχιστες από τις αμέτρητες επιτυχίες του καλλιτέχνη που κάνουν κάθε λάιβ του μοναδικό.

Πότε είναι ωστόσο η πολυαναμενόμενη αυτή συναυλία; Τη Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου, ο αγαπημένος καλλιτέχνης θα ανέβει στη σκηνή του θεάτρου και θα μας χαρίσει μια από τις πιο ξεχωριστές βραδιές του καλοκαιριού. Το καλοκαίρι αυτό, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης παρουσιάζει για πρώτη φορά στη σκηνή και μία νέα και πολύ ταλαντούχα τραγουδίστρια, τη Νεκταρήλια Τσομπάνογλου, που τον συνοδεύει.

Επίσης, συμμετέχουν οι μουσικοί Σόλωνας Αποστολάκης (πιάνο – πλήκτρα, ενορχήστρωση), Σπύρος Μάζης (μπάσο), Γιώργος Μητσοτάκης (τύμπανα), Χρήστος Γκάτσος (ηλεκτρική κιθάρα), Ιάσωνας Μαυρογεώργος (ακουστική κιθάρα) και Μπάτης Πεφάνης (σαξόφωνο – κρουστά). Μια μοναδική βραδιά στο Βεάκειο θέατρο που κανείς δεν θα πρέπει να χάσει! Παράλληλα, αναμένουμε τα επόμενα βήματα του καλλιτέχνη. Πού και με ποιον θατον δούμε;

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024