211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Νατάσσα Μποφίλιου: Για δύο γιορτινές βραδιές στην Τεχνόπολη

η Νατάσσα Μποφίλιου χαμογελαει στην εμφανιση της
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Τότε θα ολοκληρωθεί η καλοκαιρινή σειρά συναυλιών της

H Νατάσσα Μποφίλιου μάς χαρίζει και φέτος ένα πολύ ξεχωριστό καλοκαίρι μέσα από τις εμφανίσεις της ανά την Ελλάδα. Με τη «Βαβέλ 2» ταξιδεύει ξανά η ίδια και μεταφέρει και εμάς στον μαγευτικό κόσμο των αμέτρητων επιτυχιών της αλλά και της μοναδικής της ερμηνείας.

Οι συναυλίες της «ΒΑΒΕΛ 2» θα ολοκληρωθούν με τη Νατάσσα Μποφίλιου σε δύο εορταστικές βραδιές στην Τεχνόπολη, στις αρχές Σεπτεμβρίου. Για την ακρίβεια, τη Δευτέρα 4 και την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου η διάσημη ερμηνεύτρια θα ανέβει στην σκηνή της Τεχνόπολης και θα αποχαιρετήσει το καλοκαίρι με τον δικό της μοναδικό τρόπο αλλά και με την παρουσία των αμέτρητων θαυμαστών της.

Μέρος των εσόδων από τα εισιτήρια της συναυλίας θα δοθεί στη Μονάδα Ανακουφιστικής Αγωγής «Τζένη Καρέζη» της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.​​ Η «ΒΑΒΕΛ ​2» βασίστηκε στην πέμπτη δισκογραφική συνάντηση της Νατάσσας Μποφίλιου με το Θέμη Καραμουρατίδη και το Γεράσιμο Ευαγγελάτο και, αφού ανανέωσε τον ήχο και το ύφος της, συνεχίζει με μια μοναδική σειρά συναυλιών ανά την Ελλάδα.

Παράλληλα, αναμένουμε την επόμενη ανακοίνωση κάποιας σειράς εμφανίσεων της αγαπημένης καλλιτέχνιδος. Πού και με ποια συνεργασία θα την δούμε άραγε τη φετινή σεζόν; Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τη στιγμή της ανακοίνωσης.

 

 

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024