211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Posidonio: Συνεχίζεται η τεράστια επιτυχία για το σχήμα Πανταζής – Αβραμόπουλος

Posidonio
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ακόμα μια εβδομάδα επιτυχίας για το κέντρο

Συνεχίζεται η τεράστια επιτυχία για το Posidonio και το σχήμα του! Λευτέρης Πανταζής και Δήμήτρης Αβραμόπουλος βάζουν φωτιά στη διασκέδαση της αθηναϊκής διασκέδασης κάθε εβδομάδα, με το κοινό τους να συρρέει για να τους απολαύσει.

Εκτός από τους αμέτρητους θαυμαστές τους που δίνουν το παρών κάθε φορά για να διασκεδάσουν με το μοναδικό τους πρόγραμμα, τις βραδιές απολαμβάνουν και πολλές επώνυμες παρουσίες. Την εβδομάδα που μας πέρασε στο αγαπημένο νυχτερινό κέντρο βρέθηκαν και πολλοί ακόμα διάσημοι που διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Ανάμεσα σε αυτούς, ο δήμαρχος Μαραθώνα, Ηλίας Ψινάκης, σε μια από τις σπάνιες πλέον δημόσιες εξόδους του. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια του προγράμματός του ο Λευτέρης Πανταζής του αφιέρωσε τα τραγούδια του και τον επισκέφθηκε στο τραπέζι του. Λίγα τραπέζια πιο μακριά, ο Μάρκος Σεφερλής διασκέδασε με την παρέα του και επίσης πήρε το μικρόφωνο κατά τη διάρκεια της βραδιάς.

Στο κέντρο διασκέδασε και η Κατερίνα Στικούδη ανανεωμένη, ο Βαγγέλης Κονιτόπουλος, που επίσης τραγούδησε παρέα με τον ΛεΠα, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, οι Jack Pot, ο Θάνος Καληώρας, αλλά και ο Δημήτρης Γρηγοράκης.

Στο μοναδικό σχήμα συμμετέχουν και οι: Π. Μπουραντώνης, Μ. Κορέλλη, Μ. Ανιμάδο, Β. Άνης, Μ. Παπαγιαννάκης, Δ. Τατά, Δ. Γεωργιάδου.

Posidonio: Στιγμιότυπα από την περασμένη εβδομάδα:

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024