211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Κωνσταντίνος Αργυρός: Έτοιμος για το καλοκαιρινό tour του!

Κωνσταντίνος Αργυρός
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ποιο συγκρότημα θα τον συνοδεύσει on stage;

Λίγο μετά το μεγάλο του φινάλε στην πίστα του Fantasia, με τον Πέτρο Ιακωβίδη, ο Κωνσταντίνος Αργυρός ετοιμάζεται για ένα μοναδικό τουρ και φέτος, με το οποίο θα καταφέρει να βρεθεί και πάλι κοντά στους απανταχού θαυμαστές του.

Έτσι, ενώ οι εμφανίσεις του στο αγαπημένο στέκι αναμένεται να ολοκληρωθούν στα τέλη Ιουλίου, από τις αρχές Αυγούστου ο καλλιτέχνης αναμένεται να επιστρέψει με το τουρ του. To τουρ αυτό αναμένεται να ξεκινήσει στις αρχές Αυγούστου, ενώ τον αγαπημένο καλλιτέχνη στην πίστα θα συνοδεύουν οι Otherview, με τους οποίους συνεργάζεται και σε αυτές του τις εμφανίσεις στο Fantasia. Ο τραγουδιστής ετοιμάζεται να μας πάει δυναμικά και πάλι στα… αστέρια! Δες παρακάτω την ανάρτηση με την οποία έκανε γνωστή την επερχόμενη περιοδεία του που ξεκινά σύντομα
!

Ο τραγουδιστής συνόδευσε τη φωτογραφία που ανέβασε με την εξής λεζάντα: «Στα αστέρια πάμε” … ως τα “Ξημερώματα”. Το καθιερωμένο ραντεβού μας … όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος τον Αύγουστο, θα ταξιδέψουμε μαζί σε αρκετές πόλεις της Ελλάδας αλλά και στην Κύπρο! Σε λίγες ημέρες θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα της καλοκαιρινής περιοδείας! Στην παρέα μας & οι Otherview! Ανυπομονώ να σας συναντήσω από κοντά!». 

Κωνσταντίνος Αργυρός: Η ανάρτηση στο Instagram:

https://www.instagram.com/p/BWnZug6hTiq/?taken-by=argiros_konstantinos

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024