211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Γιώργος Μαζωνάκης: Τραγούδησε στο «The X Factor» και αποθεώθηκε

Γιώργος Μαζωνάκης
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Μια μοναδική εμφάνιση από τον αγαπημένο τραγουδιστή

Μπορεί ο Γιώργος Μαζωνάκης να μην εμφανίζεται την περίοδο αυτή σε κάποια πίστα, όμως, πρωταγωνιστεί και πάλι στην καθημερινότητά μας μέσα από τη συμμετοχή του στο X Factor. Το βράδυ της Δευτέρας πραγματοποιήθηκε ο ημιτελικός του σόου και κατά τη διάρκειά του ο τραγουδιστής χάρισε μια εμφάνιση που αποθεώθηκε από το κοινό.

Με τη συνοδεία της ορχήστρας του, ο Γιώργος Μαζωνάκης τραγούδησε μερικές από τις μεγαλύτερες και πιο πρόσφατες επιτυχίες του, όπως το «Τέρμα», το «Δε Γουστάρω» και το «Έλα Πίσω Στη Θέση Σου», ενώ συνέχισε με κομμάτια όπως τα «Ζηλεύω», «Το Λάθος Μου Το Τελευταίο», «Μη Μου Ζητάς» και «Τρεις Το Πρωί» που ξεσήκωσαν για τα καλά το κοινό.

Τον περασμένο χειμώνα, τον τραγουδιστή απολαύσαμε σε ένα μοναδικό one man show στην πίστα του Έναστρον, ενώ παράλληλα, αναμένουμε τις επόμενες συνεργασίες του για τον χειμώνα αυτόν, ενώ οι πρώτες πληροφορίες τον θέλουν να τον απολαμβάνουμε στο πλευρό της Πάολα.  Mια συνεργασία που έχουμε απολαύσει και στο παρελθόν και είχε γνωρίσει φυσικά τεράστια επιτυχία. Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την επίσημη ανακοίνωση της μουσικής τους αυτής συνύπαρξης που θα μας ενθουσιάσει.

Γιώργος Μαζωνάκης: Δες την εμφάνισή του στο «The X Factor»:

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024