211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Πάνος Μουζουράκης: Στιγμιότυπα από τη συναυλία του στην Τεχνόπολη

ο Πάνος Μουζουράκης χαμογελαστος στην συναυλια
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Το βράδυ της Δευτέρας ο τραγουδιστής χάρισε μια μοναδική βραδιά στους φανς του

Ο Πάνος Μουζουράκης έδωσε το πιο μεγάλο ραντεβού με το κοινό του το βράδυ της Δευτέρας, 10 Ιουλίου, στο Γκάζι και την Τεχνόπολη. Έχοντας στις μουσικές του αποσκευές τα νέα τραγούδια του δίσκου του «Μονόλογος για δύο», ο αγαπημένος καλλιτέχνης παρουσίασε μία μοναδική καλοκαιρινή βραδιά μαζί με τους the MOuZiCiANs και τον Μανώλη Φάμελλο που υπογράφει και τα τραγούδια της νέας αυτής δισκογραφικής δουλειάς.

Στη σκηνή το πρόγραμμα ολοκλήρωσαν η Μυρτώ Ναούμ και η Κωνσταντίνα Ζωμενή. Μεγάλες επιτυχίες του τραγουδιστή, και όχι μόνο, μοναπώλησαν το ενδιαφέρον στο κέντρο της Αθήνας την βραδιά εκείνη με το κοινό να έχει κατακλύσει τον χώρο της Τεχνόπολης. Δες στιγμιότυπα από τη λαμπερή του εμφάνιση στην παρακάτω gallery.

Δύο βραδιές αργότερα, ο τραγουδιστής συμμετείχε στην συναυλία «όλοι μαζί μπορούμε», με επικεφαλής τον Διονύση Σαββόπουλο. Δες τι έγινε την βραδιά εκείνη στο Καλλιμάρμαρο εδώ. Ο τραγουδιστής για ακόμα ένα καλοκαίρι είναι το απόλυτο επίκεντρο της προσοχής στο ελληνικό μουσικό προσκήνιο, με την ανοδική πορεία που ακολουθεί σταθερά τα τελευταία χρόνια. Ποια θα είναι τα επόμενα βήματά του; Περιμένουμε με ανυπομονησία να δούμε πού θα τον απολαύσουμε τον ερχόμενο χειμώνα.

 

Πάνος Μουζουράκης: Στιγμιότυπα από τη συναυλία του στην Τεχνόπολη

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024