211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Γιάννης Πλούταρχος – Πέγκυ Ζήνα: Ξεκινούν ξανά εμφανίσεις!

ο και η Γιάννης Πλούταρχος και η Πέγκυ Ζήνα μαζι σε νεα εμφανιση
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Πού θα δούμε τους δύο αγαπημένους καλλιτέχνες;

Γιάννης Πλούταρχος και Πέγκυ Ζήνα συνεργάστηκαν τον φετινό χειμώνα στην πίστα του Ποσειδώνιο. Η τρίτη τους μουσική συνάντηση στις πορείες τους στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και φυσικά το σχήμα αποτέλεσε ένα από τα πιο πετυχημένα της περασμένης σεζόν στην Αθήνα.

Η επιτυχία που γνώρισε πάλι η συνάντηση αυτή, δε θα μπορούσε να μη φέρει μια ακόμα συνεργασία μεταξύ τους. Οι δύο καλλιτέχνες ετοιμάζονται να ενώσουν ξανά τις δυνάμεις τους στην πίστα, πολύ σύντομα. Αυτή τη φορά ωστόσο, δεν θα τους απολαύσουμε σε κάποια πίστα της Αθήνας αλλά της συμπρωτεύουσας και συγκεκριμένα στο χώρο του «Politia Live Clubbing».

Γιάννης Πλούταρχος – Πέγκυ Ζήνα: Πότε κάνουν πρεμιέρα;

Πότε θα κάνει πρεμιέρα το σχήμα; Η πρώτη τους βραδιά στην πίστα του νέου σημείου εμφανίσεών τους είναι την Παρασκευή, 18 Αυγούστου. Οι δύο καλλιτέχνες θα υποδεχθούν το φθινόπωρο με αέρα… συμπρωτεύουσας και θα χαρίσουν στους εκεί θαυμαστές τους μοναδικές στιγμές διασκέδασης. Να τους δούμε άραγε την επόμενη σεζόν σε κάποια άλλη πίστα της Αθήνας και πάλι; Θα συνεχιστεί και πάλι η συνεργασία αυτή ή θα είναι η τελευταία φορά που οι δυο τους θα ενώσουν τις φωνές και τις επιτυχίες τους; Σύντομα θα μάθουμε! Προς το παρών αναμένουμε την συνεργασία αυτή!

 

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024