211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

MAD VMA 2017: Πάολα και Νίκος Βουρλιώτης “κόπηκαν” από την τηλεοπτική μετάδοση

η Παολα σκεφτεται την νεα της επιτυχια
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Τι συνέβη;

Το βράδυ της Κυριακής, 9 Ιουλίου, παρακολουθήσαμε την τηλεοπτική μετάδοση των MAD VΜΑ 2017, ωστόσο, με μερικές εκπλήξεις που… δε θα περιμέναμε. Συγκεκριμένα, από τους τηλεοπτικούς δέκτες δεν προβλήθηκε ποτέ το live act της Πάολα με τον Γιώργο Θεοφάνους στο πιάνο, το ντουέτο με τον Νίκο Βουρλιώτη αλλά ούτε και τη στιγμή της βράβευσής της για την κατηγορία Best Female Adult.

Δες επίσης:  Fantasia: Οι Survivors διασκέδασαν με Κωνσταντίνο Αργυρό!

Ο λόγος που πάρθηκε αυτή η απόφαση δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα από το κανάλι του Mad ωστόσο το μεγάλο της κοινό έχει προβεί ήδη σε εικασίες στο διαδίκτυο. Παράλληλα, αναμένεται να δοθεί κάποια επίσημη απάντηση από τους υπεύθυνους του σταθμού.

Δες επίσης:  Onirama: Πανικός στην παρουσίαση του album «Pop Art»

MAD VMA 2017: Πότε πραγματοποιήθηκαν;

Τα 14α Mad Video Music Awards πραγματοποιήθηκαν στο γήπεδο Tae Kwon Do στις 27 Ιουνίου κι όπως κάθε χρόνο συγκέντρωσαν το ενδιαφέρον του κοινού που κατέκλυσε από νωρίς το χώρο. Πλήθος καλλιτεχνών έδωσε το παρών σε αυτά και για ακόμα μια χρονιά τα live acts τους κέρδισαν τις εντυπώσεις. Η Πάολα μάλιστα παρουσίασε δύο ξεχωριστά τραγούδια και κέρδισε το πιο θερμό χειροκρότημα, κάτι που τελικά δεν είδαμε ποτέ. Εν αναμονή της επόμενης κίνησης από κάποια από τις δύο πλευρές.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024