211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

The StarBoys: Το πρώτο τραγούδι του συγκροτήματος μόλις κυκλοφόρησε

οι The StarBoys στο νεο τους τραγουδι
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Το ανερχόμενο boy band κυκλοφόρησε το κομμάτι «Όλα Γίνε»

Οι The StarBοys είναι το νέο και πολλά υποσχόμενο boy band της Panik Records που καθοδηγούν η Ελένη Φουρέιρα και οι Playmen.

Οι The StarBoys συμμετείχαν στο διαγωνισμό της Amita Motion “Back to Bands” και έχουν ήδη συγκεντρώσει το δικό τους φανατικό κοινό που περιμένει με μεγάλη αγωνία το πρώτο τους επίσημο single, που πλέον είναι γεγονός!

Δες επίσης: Μιχάλης Χατζηγιάννης: Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα του νέου κλιπ

Το νεανικό συγκρότημα μόλις κυκλοφόρησε το κομμάτι «Όλα γίνε» Η μουσική και η παραγωγή ανήκει στους Playmen και οι στίχοι στους STAN και Αναστάσιος Ράμμος. Αναμφίβολα μια άκρως νεανική επιτυχία που θα κερδίσει τις καρδιές των θαυμαστών τους και θα τους χαρίσει ένα δυναμικό ξεκίνημα στη δισκογραφία. Δες παρακάτω το βίντεο με το νέο τραγούδι του συγκροτήματος.

Δες επίσης:  “Το Κύμα”: Ο Μπάμπης Στόκας συμμετέχει στην επιτυχία που μας χάρισαν οι Μέλισσες!

Ποια θα είναι τα επόμενα βήματά τους άραγε; Να τους δούμε σε κάποια πίστα μαζί με την Ελένη Φουρέιρα ή τους Playmen; Σύντομα θα μάθουμε. Προς το παρόν, το νέο τους κομμάτι έχει κερδίσει για τα καλά τις εντυπώσεις! Το «Όλα γίνε» θα γίνει αναμφίβολα ένα από τα μεγάλα hits αυτού του καλοκαιριού που θα αγαπηθεί πολύ από το κοινό της ελληνικής ποπ μουσικής.

The Starboys – Όλα Γίνε:

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024