211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Πάολα – Στέλιος Ρόκκος: Πότε κάνουν πρεμιέρα;

η Πάολα και ο Στελιος Ροκκος κοιταζονται
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Οι δύο καλλιτέχνες ετοιμάζονται να ανέβουν στην πίστα του Stage Live

Μια συνεργασία έκπληξη περιμένει τους Θεσσαλονικείς, αφού πολύ σύντομα, Πάολα και Στέλιος Ρόκκος θα ενώσουν ξανά τις δυνάμεις τους στην πίστα και η επιτυχία είναι φυσικά δεδομένη, όπως και τις αντίστοιχες φορές στο παρελθόν.

Η πίστα του Stage Live θα είναι εκείνη που θα τους υποδεχθεί αυτή τη φορά, με τους δύο καλλιτέχνες να είναι πανέτοιμοι για να κάνουν τον απόλυτοπανικό στη συμπρωτεύουσα. Πριν λίγο καιρό έγινε γνωστή η επερχόμενη συνεργασία τους και πλέον κυκλοφόρησε και η επίσημη ανακοίνωση, μέσα από την οποία αποκαλύπτεται και η ημερομηνία της πρεμιέρας.

Σύμφωνα λοιπόν με την ανάρτηση του ίδιου του κέντρου στο Facebook, οι δύο τραγουδιστές θα δώσουν το πρώτο τους μουσικό ραντεβού το Σάββατο, 15 Ιουλίου. Έκτοτε, μια νέα συνεργασία ξεκινά που θα μονοπωλεί το ενδιαφέρον στην πόλη της Θεσσαλονίκης κάθε Παρασκευή και Σάββατο βράδυ. Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τη στιγμή που η μεγάλη τραγουδίστρια και ο αγαπημένος καλλιτέχνης θα ενώσουν και πάλι τις δυνάμεις τους μέσα από μια δυναμική πρεμιέρα που θα βάλει φωτιά στη Θεσσαλονίκη. Δες παρακάτω, αναλυτικά την ανάρτηση του κέντρου για τη συνεργασία του με τους δύο τραγουδιστές.

 

Πάολα – Στέλιος Ρόκκος: Η ανακοίνωση της συνεργασίας τους:

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024