211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Τρελά ερωτευμένος ο Κωνσταντίνος Αργυρός – Δες την κούκλα που του έχει κλέψει την καρδιά!

ο Κωνσταντίνος Αργυρός σκεφτεται την νεα του επιτυχια
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Στα καλύτερά του ο τραγουδιστής

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός διανύει αναμφίβολα μια από τις καλύτερες περιόδους του. Τα νέα του τραγούδια έχουν ήδη αγκαλιαστεί από το κοινό του και οι εμφανίσεις του στην πίστα του Fantasia, με τον Πέτρο Ιακωβίδη αλλά και τους Otherview, έχουν μονοπωλήσει το ενδιαφέρον της νυχτερινής ζωής της πόλης. Για ακόμα μια σεζόν, το απόλυτο δίδυμο της διασκέδασης είναι εδώ να μας χαρίσει τις πιο ανεβαστικές στιγμές διασκέδασης.

Εκτός από τα επαγγελματικά, το ίδιο καλά είναι και στα προσωπικά του, αφού ο όμορφος τραγουδιστής φαίνεται πως είναι ερωτευμένος με το μοντέλο που πρωταγωνίστησε στο video clip της νέας του επιτυχίας «Ξημερώματα» (δες εδώ το νέο κλιπ).
Η εν λόγω καλλονή ονομάζεται Kirsten Ciel Lauder και σύμφωνα με τις τελευταίες φήμες που κυκλοφόρησαν, τα δύο παιδιά ήρθαν αρκετά κοντά κατά την διάρκεια των γυρισμάτων με αποτέλεσμα να γεννηθεί ένας μεγάλος έρωτας. Να είναι όντως το επόμενο hot ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ; Θα μάθουμε σύντομα! Δες φωτογραφίες της καλλονής Kirsten μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και θα καταλάβεις ιδίοις όμασι τι ήταν εκείνο που ενθουσίασε τον διάσημο τραγουδιστή.

Κωνσταντίνος Αργυρός: Δες την κούκλα που του έχει κλέψει την καρδιά!

https://www.instagram.com/p/BWGGVnbhDID/?taken-by=kirstenciel

https://www.instagram.com/p/BWDZ7GGB0A9/?taken-by=kirstenciel

https://www.instagram.com/p/BVcWHodBJva/?taken-by=kirstenciel

https://www.instagram.com/p/BUua8WJhN3T/?taken-by=kirstenciel

\https://www.instagram.com/p/BTj_9ccBYV8/?taken-by=kirstenciel

 

 

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024