211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Βασίλης Καρράς – Χρήστος Μενιδιάτης μαζί στο Ακρωτήρι

ο Βασίλης Καρράς και ο Χρήστος Μενιδιάτης στην αφισα για το Ακρωτηρι
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Πότε θα δούμε τους δύο μεγάλος καλλιτέχνες;

Αισίως, φτάσαμε στην τέταρτη βραδιά του φετινού Sfera Summer Festival που πραγματοποιείται στο Ακρωτήρι. Αυτή τη φορά, δύο μεγάλες φωνές της λαϊκής μουσικής, Βασίλης Καρράς και Χρήστος Μενιδιάτης, ενώνουν τις δυνάμεις τους και ετοιμάζονται να απογειώσουν το κέφι.

Το βράδυ της Κυριακής, 9 Ιουλίου, οι δύο καλλιτέχνες θα βρεθούν στον αγαπημένο χώρο της παραλιακής και θα κερδίσουν τις εντυπώσεις με τη μοναδική τους εμφάνιση. Για πρώτη φορά, θα δούμε τους δύο καλλιτέχνες να ενώνονται στη σκηνή και το αποτέλεσμα θα είναι αναμφίβολα μοναδικό.

Την περασμένη Κυριακή στον ίδιο χώρο και φεστιβάλ απολαύσαμε τον Νίκο Μακρόπουλο με τον Σταμάτη Γονίδη. Νωρίτερα τον Διονύση Σχοινά, ενώ το εναρκτήριο λάκτισμα στο Sfera Summer Festival έδωσε ο Γιώργος Σαμπάνης. Πλέον, τη σκυτάλη έρχονται να αναλάβουν οι δύο αγαπημένοι καλλιτέχνης για μια και μόνο βραδιά.

Η φετινή χρονιά είναι και μια από τις πιο ξεχωριστές για τον Βασίλη Καρρά. Ο καλλιτέχνης συμπληρώνει 40 χρόνια παρουσίας στο μουσικό προσκήνιο και το γιορτάζει με δύο μεγάλες συναυλίες. Πριν λίγες μέρες πραγματοποιήθηκε η πρώτη στη Θεσσαλονίκη, ενώ η δεύτερη, στο Θέατρο Πέτρας, ύστερα από αναβολή λόγω κακοκαιρίας, θα πραγματοποιηθεί μέσα στον Σεπτέμβριο. Προς το παρόν μας επιφυλάσσει ακόμα μια εμφάνιση έκπληξη.

Βασίλης Καρράς – Χρήστος Μενιδιάτης μαζί στο Ακρωτήρι

Βασίλης Καρράς

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024