211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Κωνσταντίνος Αργυρός: Στιγμιότυπα από το νέο του βιντεοκλίπ

Κωνσταντίνος Αργυρός
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Για το νέο του τραγούδι με τίτλο «Ξημερώματα»

Μόλις πριν από λίγες μέρες, ο Κωνσταντίνος Αργυρός επέστρεψε με νέα επιτυχία που έχει τίτλο Ξημερώματα (άκουσέ το εδώ) . Το νέο τραγούδι μέσα σε μόλις πέντε μέρες κατάφερε να ξεπεράσει το ένα εκατομμύριο προβολές και φαίνεται πως θα είναι η επόμενη τεράστια επιτυχία του ίδιου.

Δεν θα μπορούσε λοιπόν να μην οπτικοποιήσει το νέο αυτό τραγούδι που έχει κερδίσει την  αγάπη του κοινού του. Για τις ανάγκες των γυρισμάτων του νέου κλιπ ταξίδεψε μέχρι τη Λευκάδα και με τη βοήθεια του σκηνοθέτη, Γιάννη Δημολίτσα, κατάφερε να μας παρουσιάσει και οπτικά μια εξαιρετική δουλειά. Το styling επιμελήθηκε η Έλενα Βαζούρα, το grooming η Δέσποινα Κουρμπέη, και το hair styling η Δήμητρα Κρητικού.

Παράλληλα, ο τραγουδιστής συνεχίζει να μας χαρίζει τις πιο ανεβαστικές στιγμές διασκέδασης και να ξεσηκώνει το κοινό της Αθήνας, από την πίστα του Fantasia, μαζί με τον Πέτρο Ιακωβίδη και τους Otherview. Για τρίτη συνεχόμενη σεζόν, το δίδυμο Αργυρός – Ιακωβίδης μας χαρίζει τις πιο ξέφρενες στιγμές διασκέδασης στην πόλη με τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους, όπως μόνο αυτο0ί ξέρουν. Μια συνεργασία που θα αφήσει το στίγμα της και πάλι στην αθηναϊκή διασκέδαση.

Κωνσταντίνος Αργυρός: Στιγμιότυπα από το νέο του βιντεοκλίπ

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024