211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Πάολα – NiVo: Το πιο ανατρεπτικό ντουέτο έρχεται σύντομα

ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Άκουσε το teaser που μόλις κυκλοφόρησε

Πάολα και Nivo έρχονται να μας συστήσουν τη νέα τους επιτυχία, Δε σε Φοβάμαι ουρανέ, που θα κυκλοφορήσει σύντομα και αναμφίβολα πρόσκειται για μια από τις μεγαλύτερες και πιο αναπάντεχες εκπλήξεις της σεζόν.

Τους στίχους της επερχόμενης επιτυχίας υπογράφει ο ίδιος ο NiVo με τον Βασίλη Γιαννόπουλο και τη μουσική ο μοναδικός, Γιώργος Θεοφάνους. Ένα επιτελείο σπουδαίων καλλιτεχνών και το μόνο βέβαιο είναι πως το αποτέλεσμα θα ενθουσιάσει. Ήδη, αυτό φαίνεται, μέσα από την κυκλοφορία του teaser του νέου τραγουδιού, μέσα από το οποίο παίρνουμε μια πρώτη γεύση.

Την Πάολα απολαύσαμε το χειμώνα αυτό στην πίστα του Κέντρου Αθηνών. Έχοντας στο πλευρό της τον Σάκη Ρουβά και την Τάμτα, η αγαπημένη λαϊκή τραγουδίστρια μάς χάρισε μια μοναδική σειρά εμφανίσεων. Ποια θα είναι άραγε η επόμενη κίνησή της; Να την δούμε άραγε σε κάποια συνεργασία με τον NiVo και επί σκηνής; Σύντομα θα μάθουμε! Μέχρι τότε, η νέα τους συνεργασία είναι προ των πυλών στη δισκογραφία. Άκουσε παρακάτω το  teaser και θα καταλάβεις γιατί το τραγούδι θα είναι και μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του φετινού καλοκαιριού. Το τραγούδι «Δε σε Φοβάμαι ουρανέ» έρχεται σύντομα να κατακτήσει τις καρδιές μας!

Πάολα – NiVo: Το πιο ανατρεπτικό ντουέτο έρχεται σύντομα

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024