211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Σάκης Ρουβάς: Επιστρέφει στον κινηματογράφο

Σάκης Ρουβάς
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Δες σε ποια ταινία συμμετέχει

Έχοντας ήδη στις αποσκευές του την πρώτη ταινία το 2006 και τη δεύτερη το 2011, ο Σάκης Ρουβάς επιστρέφει ξανά στον κινηματογράφο για να δώσει «πνοή» στον πρωταγωνιστή «Κεραυνό Μακουίν» στο «Αυτοκίνητα 3» (Cars 3) που θα προβάλλεται στις κινηματογραφικές αίθουσες από τις 15 Ιουνίου, με τη διανομή της Feelgood Entertainment.

Μάλιστα, ο τραγουδιστής παραβρέθηκε στην επίσημη πρεμιέρα της ταινίας μαζί με τα παιδιά του από όπου μοιράστηκε ένα τρυφερό στιγμιότυπο με αυτά στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

 

Αναμφίβολα, είναι  μια πολύ γεμάτη χρονιά για τον καλλιτέχνη αφού τον έχουμε δει στην τηλεόραση, τον κινηματογράφο, τη μουσική αλλά και την πίστα, μιας και τον χειμώνα εμφανιζόταν στο Κέντρο Αθηνών με την Πάολα και την Τάμτα. Μια μοναδική συνεργασία που αγκαλιάστηκε από το κοινό της Αθήνας όσο καμία άλλη. Ποια θα είναι άραγε τα επόμενα βήματά του; Οι θαυμαστές περιμένουν με ανυπομονησία την ανακοίνωση της επόμενης συνεργασίας του και αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Μέχρι τότε τον απολαμβάνουμε στην νέα του δουλειά, αλλά και στην παρουσίαση του XFactor.

Σάκης Ρουβάς: Η ανάρτησή του για την ταινία

Σάκης Ρουβάς

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024