211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός στην οικογένεια της Panik Platinum!

Κωνσταντίνος Αργυρός
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Μια χρυσή μεταγραφή για τη δισκογραφική εταιρεία

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός επεφύλασσε την πιο μεγάλη δισκογραφική μεταγραφή του τελευταίου διαστήματος, αφού πλέον ανήκει στην οικογένεια της Panik Platinum!  Ο CEO της Panik Entertainment Group, Γιώργος Αρσενάκος υποδέχθηκαν σήμερα τον επιτυχημένο καλλιτέχνη της γενιάς του στην δισκογραφική τους στέγη με μια μεταγραφή πραγματική έκπληξη!

Ο τραγουδιστής μετρά ήδη περίπου μια δεκαετία δισκογραφικής επιτυχίας, με τα κομμάτια του να γίνονται πάντοτε ανάρπαστα από το κοινό του και να κάνουν ρεκόρ προβολών στο Youtube. Το πρώτο του single κυκλοφόρησε το 2008 με τίτλο «Όλα θα αλλάξουν» και αμέσως ο καλλιτέχνης ξεχώρισε και αγαπήθηκε από το κοινό του. Έκτοτε, έχουν ακολουθήσει 4 ολοκληρωμένες δουλειές από τον ίδιο με τίτλους «Μάλλον κάτι ξέρω», «Παιδί γενναίο», «Δεύτερη φορά» και «Όσα νιώθω» και πλέον περιμένουμε τα επόμενα κομμάτια του από τη νέα του δισκογραφική εταιρεία. Πολύ σύντομα αναμένουμε την κυκλοφορία της παρθενικής τους συνεργασίας που θα κερδίσει την αγάπη και το ενδιαφέρον του κοινού χωρίς καμία αμφιβολία.

Παράλληλα με τις εξελίξεις αυτές, ο Κωνσταντίνος Αργυρός ετοιμάζει με πυρετώδεις ρυθμούς την επερχόμενη πρεμιέρα του στην πίστα του Fantasia, την Παρασκευή, 16 Ιουνίου, μαζί με τον Πέτρο Ιακωβίδη και την Ειρήνη Παπαδοπούλου.

Κωνσταντίνος Αργυρός: Η μεταγραφή στην Panik Platinum!

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024