211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Fantasia: Πότε ολοκληρώνουν τις εμφανίσεις τους Ρέμος – Δάντης;

Fantasia
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ένα βήμα πριν από την ολοκλήρωση των εμφανίσεών τους

Δυο μήνες ύστερα από τη λαμπερή πρεμιέρα του, το σχήμα του Fantasia είναι πλέον έτοιμο να ρίξει αυλαία σύντομα. Για την ακρίβεια, το Σάββατο, 10 Ιουνίου, Αντώνης Ρέμος και Χρήστος Δάντης θα ανέβουν για τελευταί βραδιά στην πίστα του, απογειώνοντας το κέφι με ένα υπέροχο πρόγραμμα.

Ένα τελευταίο δυναμικό διήμερο επιτυχίας έρχεται για το καυτό δίδυμο διασκέδασης, που πριν από την Αθήνα είχε εμφανιστεί στη Θεσσαλονίκη με την ίδια σαρωτική επιτυχία.

Fantasia: Αργυρός – Παπαδοπούλου – Ιακωβίδης στην πίστα του

Το κέντρο θα ανοίξει και πάλι τις πόρτες του στο κοινό την Παρασκευή, 16 Ιουνίου, με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, τον Πέτρο Ιακωβίδη και την Ειρήνη Παπαδοπούλου στην πίστα του. Μια συνεργασία που χωρίς αμφιβολία θα κερδίσει και πάλι την αγάπη του κοινού και θα αποτελέσει έναν από τις μεγάλους πρωταγωνιστές της φετινής διασκέδασης στην πόλη και την παραλιακή. Για ακόμα μια φορά το κέντρο έρχεται να μας χαρίσει τις πιο ανεβαστικές στιγμές διασκέδασης και να αφήσει ανεξίτηλο το στίγμα του στη διασκέδαση της Αθήνας. Μέχρι τότε, απολαύσουμε ένα τελευταίο διήμερο επιτυχίας από το μοναδικό δίδυμο Αντώνης Ρέμος – Χρήστος Δάντης. Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για το μεγάλο φινάλε που θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον μας αυτό το Σαββατοκύριακο.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024