211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Άννα Βίσση – Κωνσταντίνος Αργυρός: 12 χρόνια μετά και πάλι μαζί on stage!

ΒΙΣΣΗ ΑΡΓΘΡΟΣ ΜΑΖΙ
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Βρέθηκαν μαζί επί σκηνής!

Ήταν το 2005, όταν η Άννα Βίσση είχε συνεργαστεί με τον Κωνσταντίνο Αργυρό στην πίστα του Βοτανικού. Τότε, η συνεργασία αυτή αποτέλεσε και την πρώτη μεγάλη για τον τότε νεαρό στο τραγούδι καλλιτέχνη. Έκτοτε, τα χρόνια πέρασαν, ο Κωνσταντίνος Αργυρός έχει αναδειχθεί σε ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του τραγουδιού, όμως εξακολουθεί να εκτιμά και να στηρίζει τους μεγάλους καλλιτέχνες που τον στήριξαν στο ξεκίνημά του.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο o τραγουδιστής βρέθηκε στο Hotel Romeo, όπου εμφανίζεται η Ελληνίδα σταρ και διασκέδασε με το πρόγραμμά της μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια του προγράμματός της, η τραγουδίστρια τον ανέβασε στην πίστα και τραγούδησαν μαζί για λίγα λεπτά, κερδίζοντας φυσικά το πιο θερμό χειροκρότημα της βραδιάς από τους θαμώνες που είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα μοναδικό και σπάνιο θ

Άννα Βίσση – Κωνσταντίνος Αργυρός: 12 χρόνια μετά και πάλι μαζί on stage!

Άννα Βίσση

Άννα Βίσση

Άννα Βίσση

Την ίδια βραδιά στο κέντρο βρέθηκε και ένας ακόμα αγαπημένος καλλιτέχνης, που επίσης ανέβηκε στη σκηνή και προκάλεσε τον απόλυτο πανικό! Ο λόγος φυσικά για τον Δήμο Αναστασιάδη.

Άννα Βίσση

Άννα Βίσση

Μια ακόμα εβδομάδα απόλυτης επιτυχίας για την αγαπημένη τραγουδίστρια στις εμφανίσεις της. που παράλληλα την απολαμβάνουμε και τηλεοπτικά από τη θέση του κριτή στο Star Academy.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024