211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Διονύσης Σχοινάς: Επιστρέφει στη Μύκονο και το 4711

Διονύσης Σχοινάς στο 4711 μυκονο
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Πότε κάνει πρεμιέρα;

Για ακόμα ένα καλοκαίρι ο Διονύσης Σχοινάς επιστρέφει στον αγαπημένο του καλοκαιρινό προορισμό, το 4711 Μυκόνου! Ο αγαπημένος καλλιτέχνης ετοιμάζεται να φέρει τα πάνω κάτω στη διασκέδαση, στο νησί των Ανέμων, για ακόμα μια σεζόν.

Πριν λίγες ώρες, ο τραγουδιστής έκανε γνωστή τη νέα αυτή συνεργασία του, αναρτώντας την αφίσα των εμφανίσεων στην προσωπική του σελίδα στο instagram. Μαζί με τον μαέστρο του, Κώστα Λαϊνά και τον dj Andre ετοιμάζεται να σαρώσει και πάλι τη διασκέδαση στο νησί για ακόμα ένα καλοκαίρι.

Το πρώτο ραντεβού του με το κοινό θα δώσει την Παρασκευή, 2 Ιουνίου, και έκτοτε, το σχήμα θα είναι κοντά στο κοινό του νησιού κάθε Παρασκευή και Σάββατο. Δες παρακάτω την ανάρτηση του αγαπημένου καλλιτέχνη που παραμένει πιστός για ακόμα ένα καλοκαίρι στην αγαπημένη του σκηνή.

Πριν λίγες μέρες, ο Διονύσης Σχοινάς πραγματοποίησε  μια μοναδική εμφάνιση στο Ακάνθους, ενώ τώρα ετοιμάζεται πυρετωδώς για την μεγάλη αυτή πρεμιέρα. Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τη στιγμή που θα δούμε τον τραγουδιστή και πάλι στο νησί των Ανέμων και να γίνει ξανά ο απόλυτος πρωταγωνιστής της διασκέδασης.

Διονύσης Σχοινάς: Επιστρέφει στη Μύκονο και το 4711

Μύκονοοοοος!!! #opening #mykonos #mykonos2017 #summer2017

A post shared by Dionisis Sxoinas (@dionisis_sxoinas) on

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024