211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Διονύσης Σχοινάς: Για μία εμφάνιση στην Αθήνα!

Διονύσης Σχοινάς
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Πού θα δούμε τον διάσημο τραγουδιστή;

Πριν λίγο καιρό, ο Διονύσης Σχοινάς ολοκλήρωσε με απόλυτη επιτυχία τις εμφανίσεις του στο 4711, από όπου μας χάρισε έναν μοναδικό χειμώνα. Η συνέχεια θα ερχόταν από τη Θεσσσαλονίκη και το χώρο του Barbarella, ωστόσο οι εμφανίσεις του διακόπηκαν ύστερα από την πρεμιέρα.

Πλέον, λίγο πριν αναχωρήσει και πάλι για το νησί των Ανέμων και το 4711 Μυκόνου, ο τραγουδιστής ετοιμάζεται να μας παρουσιάσει το πρόγραμμά του, για μια βραδιά, από έναν πολύ αγαπημένο χώρο της Αθήνας, το Ακάνθους Club.

Η εμφάνισή του ήταν προγραμματισμένη για την Πέμπτη, 19 Μαΐου, όμως, η ημερομηνία μεταφέρθηκε για την επόμενη εβδομάδα και την Πέμπτη, 25 Μαΐου. Τότε, ο τραγουδιστής θα επιστρέψει δυναμικά, κάνοντας το Ακάνθους να είναι ο πιο hot προορισμός διασκέδασης τη μέρα εκείνη. Ακόμα μια μεγάλη εμφάνιση από τον καλλιτέχνη, που όπου και αν εμφανίζεται προκαλεί στην κυριολεξία, τον απόλυτο πανικό, αφού το κοινό του τον ακολουθεί φανατικά σε κάθε του βήμα. Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τη στιγμή που θα έχουμε την ευκαιρία να τον δούμε και πάλι στην Αθήνα. Αυτή τη φορά, για μία και μόνο εμφάνιση.

Διονύσης Σχοινάς: Για μία εμφάνιση στην Αθήνα!

 

25/5 @ Akanthus

A post shared by Dionisis Sxoinas (@dionisis_sxoinas) on

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024