211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Πάνος Μουζουράκης: Για μία μοναδική συναυλία στην Τεχνόπολη

Πάνος Μουζουράκης
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ο Πάνος Μουζουράκης δίνει το μεγάλο του καλοκαιρινό ραντεβού

Στο Γκάζι και την Τεχνόπολη επιστρέφει, για ακόμα μια φορά, ο Πάνος Μουζουράκης, αυτό το καλοκαίρι. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης, που φέτος βρέθηκε για τα καλά στο προσκήνιο με την τηλεοπτική του συμμετοχή στο The Voice και τον ρόλο του κριτή, ετοιμάζεται να χαρίσει στους αμέτρητους θαυμαστές του μια μοναδική, καλοκαιρινή βραδιά, γεμάτη από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του.

Πότε ωστόσο θα τον δούμε στο δημοφιλές σημείο του κέντρου; Τη Δευτέρα, 10 Ιουλίου, ο τραγουδιστής θα δώσει το μεγάλο ραντεβού με το κοινό του με μια εμφάνιση που θα αφήσει γερό το στίγμα της και αυτό το καλοκαίρι και θα μας μείνει αξέχαστη. Πέρα από τις κλασικές και αγαπημένες επιτυχίες του, ο τραγουδιστής θα μας παρουσιάσει και τα καινούρια του τραγούδια από το δίσκο του «Μονόλογος Για Δύο» που αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα από τη Minos EMI και στον οποίο συνεργάζεται με τον Μανώλη Φάμελλο (μάλιστα πρόσφατα κυκλοφόρησε η πρώτη τους συνεργασία με τίτλο «Αύγουστος»).

O τραγουδιστής, τον χειμώνα αυτόν εμφανίστηκε στη σκηνή του Anodos Live Stage με τις εμφανίσεις αυτές να γνωρίζουν μεγάλη επιτυχία. Αυτό φάνηκε άλλωστε και από τις παρατάσεις που πήραν οι εμφανίσεις αυτές , που μας κράτησαν μια από τις καλύτερες συντροφιές στην πόλη!

 

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024