211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Club 22: Ολοκληρώθηκαν οι εμφανίσεις του επιτυχημένου σχήματος

Club 22
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Κιάμος – Κουρκούλης έκαναν φαντασμαγορικό φινάλε

Ύστερα από λίγο διάστημα από την επανέναρξη των εμφανίσεών του, το σχήμα του club 22 έκανε το μεγάλο φινάλε το Σαββατοκύριακο αυτό με ένα φαντασμαγορικό τελευταίο διήμερο. Πάνος Κιάμος και Νίκος Κουρκούλης. ύστερα από τη συνεργασία όλων αυτών των μηνών, πραγματοποίησαν την τελευταία τους βραδιά στην πίστα μέσα σε ένα πραγματικό κλίμα πάρτι!

Το αγαπημένο στέκι της πόλης ήταν κατάμεστο από το κοινό που έφτασε για να τους απολαύσει και οι δύο τραγουδιστές έδωσαν φυσικά τον καλύτερο εαυτό τους για να μας χαρίσουν ένα φαντασμαγορικό φινάλε έτσι ακριβώς όπως θα το περιμέναμε. Έχοντας τρελά κέφια, οι δύο πρωταγωνιστές της βραδιάς, μαζί με τη Χριστίνα Σάλτη, που ολοκλήρωνε το πρόγραμμα, κράτησαν το κέφι στα ύψη από τις πρώτες στιγμές της βραδιάς μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες.

Το σχήμα μάς κράτησε την καλύτερη συντροφιά τον χειμώνα αυτό και αποτέλεσε αναμφίβολα μια από τις πιο επιτυχημένες συνεργασίες. Απόδειξη, το γεγονός ότι οι δύο καλλιτέχνες επέστρεψαν στη διασκέδαση της πόλης ύστερα από μόλις έναν μήνα απουσίας. Και συνέχισαν να είναι οι απόλυτοι πρωταγωνιστές. Δες παρακάτω μερικά στιγμιότυπα από την εμφάνισή τους τη βραδιά του φινάλε. Στο μεταξύ, αναμένουμε τα επόμενα βήματα και τις νέες συνεργασίες των δύο καλλιτεχνών.

Club 22: Φωτογραφίες από το μεγάλο φινάλε:

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024