211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Καλοκαιρινά Φιλιά: Η Άννα Βίσση επιστρέφει με ολοκαίνουριο τραγούδι

Καλοκαιρινά Φιλιά
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Πάρε μια γεύση από το teaser που μόλις κυκλοφόρησε!

Άννα Βίσση και Νίκος Καρβέλας ενώνουν για ακόμα μια φορά τις δυνάμεις τους και ετοιμάζονται να μας συστήσουν ένα ακόμα νέο τραγούδι με τίτλο “Καλοκαιρινά Φιλιά”. Το άκρως καλοκαιρινό κομμάτι ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει πολύ σύντομα και ήδη κυκλοφόρησε το teaser του τραγουδιού, που μας δίνει μια μικρή γεύση από όλα όσα θα δούμε.

Στο νέο αυτό τραγούδι, τη μουσική αλλά και τους στίχους, υπογράφει ο Νίκος Καρβέλας, που χαρίζει ακόμα μια μεγάλη επιτυχία στην αγαπημένη τραγουδίστρια λίγο πριν μπει το καλοκαίρι. Η αγαπημένη Ελληνίδα σταρ έρχεται αναμφίβολα να μετρήσει ακόμα μια μεγάλη επιτυχία και φυσικά οι φανς της περιμένουν με ανυπομονησία την ημέρα της κυκλοφορίας του νέου hit από την Panik Records.

Παράλληλα, η Άννα Βίσση ετοιμάζει με πυρετώδεις προετοιμασίες τις νέες της εμφανίσεις στη σκηνή του νέου Hotel Romeo, με την πρεμιέρα να είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή αυτή, 12 Μαΐου. Από την εβδομάδα αυτή και κάθε Παρασκευή και Σάββατο, η Άννα Βίσση θα μονοπωλεί το ενδιαφέρον στην  παραλιακή, ύστερα από 17 χρόνια απουσίας! Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει και η Άννα επιστρέφει ΚΑΙ με νέα επιτυχία. Πάρε μια μικρή γεύση από νέο αυτό τραγούδι της στο παρακάτω βίντεο.

Καλοκαιρινά Φιλιά: Το teaser του νέου τραγουδιού

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024