211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Γιώργος Σαμπάνης: Δες τον να τραγουδά στη σκηνή του Box Athens

ο Γιώργος Σαμπάνης τραγουδάει στη σκηνή του Box Athens
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

To πρόγραμμα των Μελισσών απόλαυσε ο καλλιτέχνης

Ο Γιώργος Σαμπάνης επισκέφτηκε το Box Athens και απόλαυσε το πρόγραμμα των Μελισσών μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες την εβδομάδα που μας πέρασε. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης, πριν λίγο καιρό ολοκλήρωσε τις εμφανίσεις του στη σκηνή του Acro, ύστερα από μια ακόμα άκρως επιτυχημένη σεζόν και πλέον απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης στην Αθήνα.
Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, ο τραγουδιστής ανέβηκε στη σκηνή του κέντρου και ερμήνευσε μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του ξεσηκώνοντας το κοινό. Τα “Μόνο αν θες εμένα” αλλά και το “Σε σένα σταμάτησε η καρδιά” από το τελευταίο του δίσκο με τίτλο “Λόγια που καίνε” ήταν δύο από τις επιτυχίες του που ερμήνευσε και ανέβασε τη θερμοκρασία της διασκέδασης στα ύψη!

Πλέον, αναμένουμε με αγωνία την επόμενη σειρά εμφανίσεων του αγαπημένου καλλιτέχνη στην Αθήνα, που το μόνο βέβαιο είναι πως θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον μας και πάλι. Πότε θα ανακοινωθεί η επόμενη συνεργασία του με κάποια σκηνή; Ελπίζουμε πολύ σύντομα. Προς το παρόν, δες στα παρακάτω βίντεο τη στιγμή που ο Γιώργος Σαμπάνης ανέβηκε στη σκηνή του αγαπημένου στεκιού και συναντήθηκε μουσικά με τον Χρήστο Μάστορα. Μια ξεχωριστή στιγμή για όλους όσοι βρέθηκαν στο Box Athens!

Γιώργος Σαμπάνης: Στη σκηνή του Box Athens

https://www.youtube.com/watch?v=Pl8umJYUvHY

https://www.youtube.com/watch?v=3Ajtqz2rO_c

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024