211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Βασίλης Καρράς: 2 μεγάλες συναυλίες για τα 40 χρόνια του στη δισκογραφία

ο Βασίλης Καρράς τραγουδαει τις επιτυχιες του
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Με δύο μοναδικές εμφανίσεις θα το γιορτάσει

4 δεκαετίες κλείνει αισίως φέτος ο Βασίλης Καρράς στη δισκογραφία φέτος και αναμένεται να γιορτάσει την επέτειο αυτή με δύο μοναδικές συναυλίες μέσα σε αυτό το καλοκαίρι, στα τέλη Ιουνίου.

Για την ακρίβεια, πρώτα θα δούμε τον αγαπημένο καλλιτέχνη στην Αθήνα και το Θέατρο Πέτρας και στη συνέχεια στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης. Παράλληλα, ο τραγουδιστής ετοιμάζεται για το μεγάλο ξεκίνημα των εμφανίσεών του στην πίστα της Πύλης Αξιού με τον Νότη Σφακιανάκη, λίγο καιρό ύστερα από το τέλος των εμφανίσεών τους στην Αθήνα και το Teatro. Ομολογουμένως, μια πολύ ξεχωριστή χρονιά για τον αγαπημένο καλλιτέχνη που χαρακτηρίζεται και από την επέτειο αυτή αλλά και από την πολύ δυναμική συνεργασία του με ένα εξίσου πολύ μεγάλο όνομα της λαϊκής μουσικής. Και πλέον οι Θεσσαλονικείς θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τη μοναδική αυτή μουσική συνάντηση. Εν αναμονή της μεγάλης πρεμιέρας αλλά και των δύο επερχόμενων συναυλιών! Δες πότε είναι!

Βασίλης Καρράς:  Οι 2 μεγάλες συναυλίες για τα 40 χρόνια του στη δισκογραφία

Σάββατο 17 Ιουνίου, Θέατρο Πέτρας, Αθήνα

Συμμετέχουν:

Γιάννης Ζουγανέλης, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Αντώνης Ρέμος, Μάκης Σεβίλογλου, Μπάμπης Στόκας κ.α.

Τετάρτη 28 Ιουνίου, Λιμάνι, Θεσσαλονίκη

Συμμετέχουν:

Μελίνα Ασλανίδου, Γιάννης Ζουγανέλης, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Μίλτος Πασχαλίδης, Αντώνης Ρέμος, Μάκης Σεβίλογλου, Μπάμπης Στόκας, Κωνσταντίνος & Ματθαίος Τσαχουρίδης κ.α.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024