211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Έλενα Παπαρίζου: Συνεργάζεται για πρώτη φορά με τον Φοίβο!

η Έλενα Παπαρίζου σκεφτεται την νεα της επιτυχια
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Έρχεται νέο τραγούδι από την αγαπημένη τραγουδίστρια!

Η αγαπημένη Έλενα Παπαρίζου επιστρέφει με ένα ολοκαίνουργιο τραγούδι που θα φέρει την υπογραφή ένος κορυφαίου δημιουργού, του Φοίβου. Και μάλιστα, έκανε γνωστή τη συνεργασία αυτή μέσα από το Facebook.
Με αφορμή τα 18 χρόνια που συμπλήρωσε στο χώρο της μουσικής η Έλενα Παπαρίζου ευχαρίστησε τους θαυμαστές που τη στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια.

Παράλληλα με αυτήτη νέα δουλειά, η Έλενα Παπαρίζου προετοιμάζεται πυρετωδώς γαι την συνεργασία της με τη Δέσποινα Βανδή και τις Μέλισσες το ερχόμενο καλοκαίρι.

Έλενα Παπαρίζου: Η φωτογραφία και το σχόλιο της:

 

Φέτος 7 Απριλίου έκλεισα 18 χρόνια στη δισκογραφία. Είχα την τύχη να ερμηνεύσω πολλά όμορφα τραγούδια που αγαπήσατε και στηριξατε, και σας είμαι ευγνώμων γι’ αυτό. Όλα αυτά τα χρόνια έχω συνεργαστεί με πολλούς αξιόλογους συνθέτες και στιχουργούς, και αυτό που λέω παντα είναι πως μου αρέσει να γνωρίζω νέους συνεργάτες. Φέτος οι μουσικοί μου δρόμοι ανταμώθηκαν με τον Φοίβο, έναν καλλιτέχνη και δημιουργό, που όλοι γνωρίζουμε τη μουσική του πορεία. Πριν λίγους μήνες ο αγαπημένος μου παραγωγός Γιάννης Δόξας φρόντισε να συναντηθούμε στο στούντιο, όπου είχα τη χαρά να τον γνωρίσω από κοντά και να κάνουμε την πρώτη μας συνεργασία. Εύχομαι να σας αρέσει και να το διασκεδάσετε όσο το απολαύσαμε κι εμείς. 🎶 “Haide” λοιπόν… 💃 ΥΓ: Φοίβο μου, σ’ ευχαριστώ πολύ, πραγματικά είσαι αξιολάτρευτος ❤

A post shared by Helena Paparizou (@helenapaparizouofficial) on

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024