211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Νατάσσα Μποφίλιου: Τα 5 πιο δημοφιλή τραγούδια της στο Youtube

η Νατάσσα Μποφίλιου σκεφτεται την νεα της επιτυχια
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Με αφορμή τα σημερινά γενέθλια της αγαπημένης τραγουδίστριας

Η Νατάσσα Μποφίλιου γεννήθηκε στην Αθήνα στις 18 Απριλίου 1983, όπου και μεγάλωσε, και έχει σπουδάσει πολιτική ανάλυση στη Νομική σχολή των Αθηνών. Σήμερα, η αγαπημένη τραγουδίστρια κλείνει αισίως τα 34 χρόνια της και αποτελεί μια από τις πιο αγαπημένες ερμηνεύτριες του σήμερα.

Ξεκίνησε την πορεία της στο τραγούδι συμμετέχοντας στις εμφανίσεις του Χρόνη Αηδονίδη. Το 2004, πήρε μέρος στη Δεύτερη Ακρόαση της δισκογραφικής εταιρίας “Μικρή Άρκτος”, διευθυντής της οποίας είναι ο στιχουργός Παρασκευάς Καρασούλος (“Μικρή πατρίδα”, “Δυο μέρες μόνο”, “Δεν είσαι εδώ” κ.ά.). Κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις, με αποτέλεσμα να συμμετάσχει ερμηνεύοντας δύο τραγούδια στο album “Δεύτερη Ακρόαση της Μικρής Άρκτου”, το οποίο με τα 17 τραγούδια που περιείχε συνέστησε στο κοινό νέους καλλιτέχνες. Το 2005 κυκλοφορεί την πρώτη προσωπική δισκογραφική δουλειά της με τίτλο “Εκατό μικρές ανάσες”, κερδίζοντας τις εντυπώσεις.

Το 2013, συμπληρώνει 10 χρόνια παρουσίας στο χώρο της μουσικής και γιορτάζει την επαίτειο αυτή με μια παράσταση στο Kyklos Live Stage, κλείνοντας έτσι τον πρώτο κύκλο της καλλιτεχνικής της καριέρας.

Πριν λίγους μήνες την απολαύσαμε από τη σκηνή του Estate να μας παρουτσιάζει τη Βαβέλ 2 κλέβοντας τις εντυπώσεις και πάλι! Με αφορμή τα σημερινά της γενέθλια βρήκαμε τα πέντε δημοφιλέστερα τραγούδια της στο Youtube σύμφωνα με τις προβολές που έχουν μετρήσει μέχρι σήμερα.

Νατάσσα Μποφίλιου: Τα 5 πιο δημοφιλή τραγούδια της στο Youtube

5.Η καρδιά πονάει όταν ψηλώνει

4.Το μέτρημα

3.Σ’εχω βρει και σε χανω

2.Εν λευκώ

1.Κοίτα εγώ

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024