211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Καλίδης – Καραδήμος – Νάζης – Valentino συνεχίζουν με μεγάλη επιτυχία!

ο Πανος Καλίδης τραγουδαει την επιτυχια του
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Η Αυτοκίνηση συνεχίζει να είναι το απόλυτο στέκι της Αθήνας

Ο Πάνος Καλίδης συνεχίζει τις εμφανίσεις του παρέα με τον Δημήτρη Καραδήμο τον Κωνσταντίνο Νάζη τον Dj Valentino και την Έρη Ζώρα κάθε Παρασκευή και Σάββατο στην Αυτοκίνηση. Ένα σχήμα που πλέον κλείνει σχεδόν δύο μήνες παρουσίες στην Αθήνα και φυσικά έχει πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτήν.

Το project του Χριστόδουλου Σιγανού, που επιμελείται τις επιτυχίες των καλλιτεχνών φαίνεται να έχει κερδίσει το ενδιαφέρον και την αγάπη του κοινού που έχουν αγαπήσει τις εμφανίσεις των καλλιτεχνών. Το team, που πήρε τα ηνία του προγράμματος από τον Stan, έχει διατηρήσει σταθερά την Αυτοκίνηση σε έναν από τους πιο hot προορισμούς διασκέδασης.

Αν θέλεις διασκέδαση μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες και ένα πρόγραμμα γεμάτο με σούπερ ανεβαστικές και χορευτικές επιτυχίες, η Αυτοκίνηση είναι αναμφίβολα αυτό που ψάχνεις. Πάνος Καλίδης, Δημήτρης Καραδήμος και Κωνσταντίνος Νάζης έχουν στις αποσκευές τους μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της φετινής σεζόν και μας παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα που κερδίζει τις εντυπώσεις. Ένα πρόγραμμα που αναμφίβολα θα πρέπει να παρακολουθήσεις!

 Καλίδης – Καραδήμος – Νάζης – Valentino: Πάρε μια γεύση από τις εμφανίσεις τους

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024