211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Παπακωνσταντίνου: Πού συναντήθηκαν;

η Δέσποινα Βανδή ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου και η Ελενη Ραντου χαμογελαστοι
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Η σπάνια συνάντηση των δύο καλλιτεχνών

Δέσποινα Βανδή και Βασίλης Παπακωνσταντίνου, δύο αγαπημένοι καλλιτέχνες, συναντήθηκαν σε μία από τις σπάνιες φορές που τους έχουμε δει μαζί. Πού βρέθηκαν και οι δύο την ίδια βραδιά;

Ο δεύτερος, συνοδευόμενος από την Ελένη Ράντου, παρακολούθησε το μιούζικαλ Mamma mia, στο οποίο πρωταγωνιστεί η Δέσποινα Βανδή. Οι τρεις τους δεν θα μπορούσαν να μην συναντηθούν ύστερα από ο τέλος της παράστασης, ενώ έβγαλαν φωτογραφίες απαθανατίζοντας τη στιγμή.

Μάλιστα, μια από αυτές ανάρτησε η τραγουδίστρια, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, κάνοντας γνωστό πως την επιχκέφθηκε ο αγαπημένος καλλιτέχνης. Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου συνεχίζει για ακόμα μια χρονιά τις επιτυχημένες μουσικοθεατρικές παραστάσεις με τίτλο «Εννέα και πέντε», μαζί με τον Χρήστο Θηβαίο, που έχουν αγκαλιαστεί θερμά από το κοινό. Αυτή τη χρονιά, που είναι η τρίτη συνεχόμενη της παράστασης, τους βλέπουμε στο Θέατρο Τζένη Καρέζη. Η πρεμιέρα είναι προγραμματισμένη για την ερχόμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα για την Παρασκευή, 24 Μαρτίου. Μια σειρά εμφανίσεων που κανείς δεν πρέπει να χάσει!

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024