211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Teatro: Μαγικό φινάλε για το επιτυχημένο σχήμα του

ο Βασιλης Καρρας τραγουδαει σε πιστα της Αθηνας
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Νότης Σφακιανάκης και Βασίλης Καρράς ολοκλήρωσαν τις εμφανίσεις τους

Πέντε μήνες επιτυχημένων εμφανίσεων μάς χάρισαν Νότης Σφακιανάκης και Βασίλης Καρράς από την πίστα του Teatro και το φαντασμαγορικό φινάλε ολοκλήρωσε τις εμφανίσεις αυτές το περασμένο Σάββατο, 11 Μαρτίου. Οι δύο καλλιτέχνες έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, όπως ήταν αναμενόμενο και χάρισαν στο κοινό μια τρομερή τελευταία βραδιά, γεμάτη κέφι, διασκέδαση, επιτυχίες. Φυσικά, οι δύο καλλιτέχνες δεν ξέχασαν το μεγάλο αστέρι του κέντρου, Παντελή Παντελίδη, στον οποίο και αφιέρωσαν τη βραδιά αυτή.

Δες επίσης: Θωμαή Απέργη: Το νέο τραγούδι της δια χειρός Νίκου Βέρτη μόλις κυκλοφόρησε

Μάλιστα, τα ξημερώματα της Κυριακής, η ομάδα του κέντρου έκοψε την καθιερωμένη πίτα (πραγματοποιήθηκε με καθυστέρηση αφού όλοι περίμεναν να περάσει ένας χρόνος από τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη) και το ένα κομμάτι από αυτήν κόπηκε στη μνήμη του αδικοχαμένου τραγουδιστή, μια κίνηση που συγκίνησε.

Δες επίσης: Πάολα: Άκουσε του teaser της νέας της επιτυχίας

Πλέον, οι δυο τραγουδιστές ετοιμάζονται να ανέβουν προς τη συμπρωτεύουσα σε μια σειρά εμφανίσεων που θα μας χαρίσουν από την πίστα της Πύλης Αξιού. Δες εδώ πότε θα κάνουν τη μεγάλη τους πρεμιέρα και στην παρακάτω gallery στιγμιότυπα από το φινάλε στην Αθήνα.

 Στιγμιότυπα από το φινάλε των τραγουδιστών στο Teatro:

 

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024