211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Ελένη Χατζίδου – Γιώργος Γιαννιάς: Πού θα εμφανιστούν μαζί;

η Ελένη Χατζίδου σε νεα εμφανιση με τον Γιώργο Γιαννιά
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Οι δύο καλλιτέχνες θα ενώσουν για μια βραδιά τις δυνάμεις τους

Ελένη Χατζίδου και Γιώργος Γιαννιάς είναι δύο από τις πιο αγαπημένες και επιτυχημένες παρουσίες του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού και τώρα θα έχεις την ευκαιρία να τους απολαύσεις μαζί σε μια και μοναδική κοινή τους εμφάνιση το Σάββατο, 25 Μαρτίου.

Οι δύο τραγουδιστές θα εμφανιστούν μαζί στο Ζάππειον Παλλάς και θα μας παρουσιάσουν μια βραδιά γεμάτη επιτυχίες, χορό και αμείωτο κέφι, στην Κύπρο. Να δούμε άραγε πολύ σύντομα τους δύο καλλιτέχνες και σε κάποια συνεργασία στη χώρα μας; Το μόνο βέβαιο είναι πως θα θέλαμε να δούμε και πάλι μαζί στην πίστα τους δύο τραγουδιστές.

Η τελευταία φορά που τους απολαύσαμε, ήταν στην πίστα του Vox, τον φετινό χειμώνα. Οι δύο καλλιτέχνες ένωσαν τις δυνάμεις τους μαζί με τον Αντύπα και απογείωσαν για τα καλά το κέφι. Μια σειρά εμφανίσεων που κέρδισε τις εντυπώσεις στη διασκέδαση της Αθήνας και μονοπώλησε το ενδιαφέρον μας. Έτσι, η χημεία των καλλιτεχνών είναι αδιαμφισβήτητη και δοκιμασμένη και το μόνο βέβαιο είναι πως θα ξεσηκώσουν για τα καλά το κοινό, αφού θα ξεδιπλωθεί και πάλι η χημεία αυτή. Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την πολυναμενόμενη εμφάνιση των δύο αγαπημένων τραγουδιστών.

Ελένη Χατζίδου – Γιώργος Γιαννιάς: Δες την αφίσα της εμφάνισής τους:

Ελένη Χατζίδου

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024