211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Καίτη Γαρμπή – Στέλλα Καλλή σε ένα μοναδικό πρόγραμμα για την Ημέρα της Γυναίκας

Γαρμπή
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Μια βραδιά αφιερωμένη αποκλειστικά στις γυναίκες!

Καίτη Γαρμπή και Στέλλα Καλλή συνεχίζουν με αμείωτο ρυθμό την επιτυχία από την πίστα του Φως. Εδώ και λίγους μήνες πρωταγωνιστούν με αμείωτο ρυθμό στην αθηναϊκή διασκέδαση και ως ένα σχήμα αποτελούμενο αποκλειστικά από γυναίκες, δεν θα μπορούσε να μην μάς επιφυλάσσει κάτι ξεχωριστό για την αντίστοιχη μέρα, την Ημέρα της Γυναίκας.

Την Τετάρτη 8 Μαρτίου στις 21.00, οι δύο τραγουδίστριες θα υποδεχθούν το γυναικείο κοινό τους με τραγούδια αφιερωμένα στις γυναίκες, στην ξεχωριστή βραδιά Glamour Ladies Night Out. Μια πολύ ιδιαίτερη βραδιά, με το κέντρο να λειτουργεί εκτάκτως λόγω της γιορτινής για τις γυναίκες μέρας.

Καίτη Γαρμπή και Στέλλα Καλλή θα ανέβουν και πάλι στη σκηνή μαζί και θα μάς παρουσιάσουν ένα μοναδικό πρόγραμμα που θα μάς μείνει αξέχαστο για καιρό. Την Τετάρτη εκείνη θα έχουν την τιμητική τους οι γυναίκες και το Φως θα το γιορτάσει με τον πιο ξεχωριστό τρόπο, μέσα από ένα πρόγραμμα γεμάτο κέφι, μεγάλες επιτυχίες και πολύ χορό. Μια βραδιά που καμία γυναικεία παρέα δεν θα πρέπει να χάσει με πρωταγωνίστριες τις δύο αγαπημένες τραγουδίστριες. Παράλληλα, οι δυο τους συνεχίζουν την επιτυχία κάθε Σάββατο βράδυ και Κυριακή απόγευμα, αφήνοντας γερά το στίγμα τους στο χάρτη της νυχτερινής διασκέδασης της πόλης.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024