211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Στέλιος Ρόκκος: Έτσι θα ονομάζεται ο νέος του δίσκος

ο Στέλιος Ρόκκος στην αφισα για τον δισκο του
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Έρχεται η νέα δουλειά του αγαπημένου τραγουδιστή

πολύ σύντομα, ο Στέλιος Ρόκκος ετοιμάζεται να επιστρέψει δισκογραφικά και μας χαρίσει ακόμα 14 νέες επιτυχίες. 14 νέα κομμάτια θα συμπεριλαμβάνει ο δίσκος που ετοιμάζεται να μας συστήσει, από την Panik Platinum με τίτλο «Σε μονοπάτια ξένα» .

Το άλμπουμ περιλαμβάνει τις ήδη μεγάλες επιτυχίες «Θάλασσα», «Τα Καλοκαίρια», «Ξέρω Πως Θα ‘ρθεις» και «Ζω Μεγάλες Στιγμές», που έχουν κυκλοφορήσει ήδη μέσα από singles και έχουν αγαπηθεί από το κοινό. Παράλληλα, θα μας συστήσει και μερικά ακόμα νέα τραγούδια που έρχονται να κερδίσουν τις εντυπώσεις. Σε αυτή τη νέα δουλειά ο Στέλιος Ρόκκος έχει συνεργαστεί με τη Sunny Μπαλτζή, τη Βίκυ Γεροθόδωρου και τον Βαγγέλη Κωνσταντινίδη στους στίχους ενώ τη μουσική την υπογράφει ο ίδιος. Μάλιστα, ένα από τα κομμάτια θα είναι και ένα ντουέτο έκπληξη με αγαπημέν καλλιτέχνη.

Ο δίσκος του Στέλιου Ρόκκου με τίτλο “Σε μονοπάτια ξένα” θα κυκλοφορήσει σύντομα από την Panik Platinum. παράλληλα, ο ίδιος συνεχίζει τις άκρως επιτυχημένες εμφανίσεις του στο fever, στο πλευρό του πάντα σταθερού στην πίστα αυτή, Νίκου Οικονομόπουλου. Ένα δίδυμο που έχει αγαπηθεί πολύ από το κοινό της πόλης και συνεχίζει την επιτυχία με αμείωτο ρυθμό διασκέδασης, έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο στο χάστη της διασκέδασης της Αθήνας. Για λίγες φυσικά ακόμα εμφανίσεις!

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024