211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Κωστής Μαραβέγιας: Έχεις δει τη σύντροφό του;

ο Κωστής Μαραβέγιας κοιταει την καμερα
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Η σχέση που διατηρεί διακριτικά εδώ και χρόνια ο καλλιτέχνης είναι σχεδόν άγνωστη

Μπορεί ο Κωστής Μαραβέγιας να είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους καλλιτέχνες των τελευταίων ετών, μπορεί φέτος να έχει βρεθεί για τα καλά στο προσκήνιο με τη συμμετοχή του ως κριτής συτο The Voice, όμως ο καλλιτέχνης εξακολουθεί να κρατά σε χαμηλούς τόνους και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική του ζωή.

Πολλές ήταν οι σχέσεις του στο παρελθόν όμως λίγες είχαν γίνει γνωστές και είχαν δει το φως της δημοσιότητας. Και κάπως έτσι συμβαίνει και με την τρέχουσα σχέση του. Ο τραγουδιστής εδώ και ενάμιση χρόνο ζει τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό της πιανίστριας, Νεφέλης Μούσουρα. Ωστόσο, η σχέση του αυτή ήταν σχεδόν άγνωστη.
Η πρώτη δημόσια εμφάνισή της στο πλευρό του έγινε το καλοκαίρι του 2015, στην Επίδαυρο, στην παράσταση του Εθνικού Θεάτρου «Εκκλησιάζουσες» του Αριστοφάνη. Τότε, βέβαια, ο ίδιος είχε αποφύγει να ξεκαθαρίσει τη φύση της σχέσης τους. «Είναι φίλη μου και πολύ νωρίς να πούμε κάτι περισσότερο» ανέφερε τότε.

Κωστής Μαραβέγιας
Η όμορφη μουσικός βρέθηκε πριν από λίγες μέρες σε ένα από τα lives του «Voice» και παρακολούθησε τον αγαπημένο της, που την περίοδο αυτό εμφανίζεται παράλληλα στη σκηνή του Passport Κεραμεικός έχοντας πάρει ακόμα μια παράταση εμφανίσεων!

 

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024