211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

X Factor Greece: Αυτοί είναι οι πρώτοι κριτές του talent show

X Factor Greece
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Τα δύο πρώτα ονόματα των κριτών

Ακόμα ένα talent show ετοιμάζεται να προστεθεί στο στίβο του φετινού τηλεοπτικού ανταγωνισμού που φέτος είναι αρκετά πλούσιος, και αυτό δεν είναι άλλο από το X Factor Greece. Από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ  έρχεται σύντομα αυτό το νέο παιχνίδι για να μονοπωλήσει και πάλι το ενδιαφέρον μας.

Σιγά σιγά οι πρώτες λεπτομέρειες έχουν ήδη αρχίσει να γίνονται γνωστές, ενώ οι δύο πρώτοι καλλιτέχνες που θα καθίσουν στην καρέκλα του κριτή έγιναν γνωστοί. Ποιοι είναι; Σύμφωνα με τη Real, ο Γιώργος Μαζωνάκης και η Τάμτα είναι τα δύο επικρατέστερα ονόματα για να αποτελέσουν μέρος της κριτικής επιτροπής. Βέβαια, ακόμα αναμένουμε και την επίσημη ανακοίνωση.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης αλλά και η Τάμτα είχαν παράλληλα μια άκρως επιτυχημένη σεζόν. Ο πρώτος εμφανίστηκε στη σκηνή του Σημείου G, σε ένα μοναδικό one man show που ρίχνει αυλαία το ερχόμενο Σάββατο, ενώ η Τάμτα συνεχίζει για λίγο ακόμα τις εμφανίσεις της στην πίστα του Teatro μαζί με τον Σάκη Ρουβά και την Πάολα. Εν αναμονή της μεγάλης συνάντησης των δύο καλλιτεχνών που αναμένεται να γίνει πολύ σύντομα στους τηλεοπτικούς μας δέκτες αλλά και της ανακοίνωσης των μελών της κριτικής επιτροπής. Ποιοι άλλοι θα ολοκληρώνουν αυτή; Πολύ σύντομα θα μάθουμε!

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024