211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Άντζελα Δημητρίου: Η εμφάνισή της στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη

η Άντζελα Δημητρίου με την Ελένη Μενεγάκη αγκαλια στην εκμπομπη της
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Όλα όσα δήλωσε στη διάσημη παρουσιάστρια η Άντζελα Δημητρίου

Το μεσημέρι της Τσικνοπέμπτης η Άντζελα Δημητρίου βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής “Ελένη” και μίλησε με την Ελένη Μενεγάκη για όλους και για όλα. Ανανεωμένη, η διάσημη τραγουδίστρια ερμήνευσε τις μεγαλύτερες επιτυχίες της στο πλατό, σε συνοδεία με την μπάντα της.

Στη συνέχεια, παραχώρησε συνέντευξη στην Ελένη Μενεγάκη, όπου έκανε μια μικρή εξομολόγηση και μίλησε για την ζωή της σήμερα. Μάλιστα η ίδια δεν δίστασε να αποκαλύψει  την ηλικία της χωρίς κανένα ενδοιασμό. Επιπλέον, η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για όλες τις μεγάλες συνεργασίες της και για το ότι της έχουν γράψει τραγούδια οι μεγαλύτεροι συνθέτες και στιχουργοί. Από τον Γιώργο Θεοφάνους μέχρι τον Χρήστο Νικολόπουλο και όπως είπε και η ίδια “Είμαι πολύ προικισμένη, δεν ζηλεύω! Χαίρομαι με την επιτυχία του άλλου και όταν ακούω μια καλή φωνή το λέω!”.

Παράλληλα, αναμένουμε με ανυπομονησία νέες εμφανίσεις από την αγαπημένη τραγουδίστρια σε κάποια πίστα της Αθήνας. Πού θα είναι η επόμενη φορά που θα την δούμε άραγε; Θα μάθουμε σύντομα. Προς το παρόν βλέπουμε την αγαπημένη τραγουδίστρια σε εμφανίσεις ανά την Ελλάδα, καθώς θέλει να βρίσκεται κοντά στους απανταχού θαυμαστές της, μέχρι τις επόμενες εμφανίσεις της.

Δες ολόκληρη τη συνέντευξη της τραγουδίστριας στο παρακάτω βίντεο:

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024