211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Κωστής Μαραβέγιας: 2η παράταση εμφανίσεων για τον καλλιτέχνη

Κωστής Μαραβέγιας
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Μέχρι αρχές Μαρτίου στο PassPort Κεραμεικός

Τον περασμένο Δεκέμβριο, ο Κωστής Μαραβέγιας έκανε την επιστροφή του στο χώρο του Passport Κεραμεικός με την μουσική παράσταση “Κατάστρωμα: ‘Όλοι Πάνω!”. ‘Εκτοτε, κάθε Παρασκευή και Σάββατο, ο αγαπημένος καλλιτέχνης μας χαρίζει μια σειρά από εμφανίσεις που έχουν αγκαλιαστεί από το κοινό όσο καμία άλλη.

Τρανή απόδειξη η δεύτερη παράταση που ετοιμάζονται να πάρουν οι εμφανίσεις του και τελικά να ολοκληρωθούν στις αρχές Μαρτίου. 8 ακόμα παραστάσεις λοιπόν ήρθαν να προστεθούν στο πρόγραμμα του Passport Κεραμεικός με την ακόλουθη σειρά:  10 & 11, 17 & 18, 24 και 25 Φεβρουαρίου και 3 & 4 Μαρτίου. Η πιο πετυχημένη παράσταση της φετινής σεζόν, συνεχίζεται για λίγο ακόμα καιρό, κρατώντας μας την καλύτερη συντροφιά. ΤοPassport βρίσκεται στην οδό Κεραμεικού 58 & Μαραθώνος, Αθήνα από όπου μπορούμε να απολαμβάνουμε τον διάσημο καλλιτέχνη. «Amore mio», «Φάρος», «Πες μου μια λέξη», «Άσε με να μπω» και «Λόλα» είναι μερικές από τις επιτυχίες του που έχουμε την ευκαιρία να ακούμε και να απολαμβάνουμε από το χώρο του Passport.

Μαραβέγιας Γλυκούλης ❤❤#ligo komeno kefali#😂😂θα φταίει το ποτό…#

A video posted by 🌹Katerina Georgali (@katerina_georgali) on

Παράλληλα, ο Κωστής Μαραβέγιας φέτος αποτελεί μέρος της κριτικής επιτροπής στο The Voice και έχει μαγνητίσει για τα καλά τα βλέμματα, βρισκόμενος συνεχώς στο προσκήνιο της προσοχής.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024