211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Γιώργος Μαζωνάκης: Πότε ρίχνει αυλαία το one man show που παρουσιάζει;

ο Γιώργος Μαζωνάκης φοραει μαυρο καπελο
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Για λίγες ακόμα παραστάσεις κοντά μας ο αγαπημένος καλλιτέχνης

Στις αρχές Δεκεμβρίου, ο Γιώργος Μαζωνάκης επέστρεψε στην πίστα του πρώην Έναστρον και νυν Σημείο G, και από εκεί μας παρουσιάζει μια μοναδική σειρά εμφανίσεων, ένα μοναδικό one man show, κάθε Σάββατο βράδυ.

Ωστόσο, ύστερα από δύο σχεδόν μήνες το show ετοιμάζεται να ρίξει την αυλαία του πολύ σύντομα, καθώς θα είναι κοντά μόνο για λίγες ακόμα παραστάσεις. Πότε ακριβώς θα είναι το μεγάλο φινάλε; Το Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου, ο Γιώργος Μαζωνάκης θα είναι κοντά μας για τελευταία φορά. Για τρία ακόμα Σάββατα λοιπόν θα είναι μαζί μας ο διάσημος τραγουδιστής με το εκπληκτικό πρόγραμμα που παρουσιάζει,. σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του κέντρου μέσα από το Facebook.

Γιώργος Μαζωνάκης

Για τρία ακόμα Σάββατα κοντά μας ο Γιώργος Μαζωνάκης, που με το εκπληκτικό πρόγραμμα και τις τεράστιες επιτυχίες του έχει καταφέρει να κάνει για ακόμα μια φορά το Σημείο G (Έναστρον) το απόλυτο σημείο διασκέδασης στην Αθήνα φέτος το χειμώνα. Παράλληλα, φυσικά αναμένουμε τα επόμενα σχέδια του διάσημου καλλιτέχνη. Ποια θα είναι αυτά; Σύντομα θα μάθουμε. Προς το παρόν, πάρε μια μικρή γεύση από τις εμφανίσεις του καλλιτέχνη στο Σημείο G:

#simeiog #kratisinow #kratisinowgr #mazonakis #giorgosmazonakis #bouzoukialive #bouzoukialive

A video posted by kratisinow.gr (@kratisinow.gr) on

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024