211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Δήμητρα Γαλάνη: Ξεκινά νέα σειρά εμφανίσεων στην Αθήνα

η Δήμητρα Γαλάνη φοραει λευκη μπλουζα
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Στο χώρο του Gazarte θα δούμε και πάλι την ερμηνεύτρια

Φέτος, το Gazarte κλείνει αισίως μια δεκαετία παρουσίας στο χώρο της διασκέδασης και η Δήμητρα Γαλάνη θα είναι μια από τις ερμηνεύτριες που θα συμβάλλουν στους εορτασμούς, με μια μοναδική σειρά εμφανίσεων. Έτσι, η μεγάλη φωνή του ελληνικού τραγουδιού ετοιμάζεται να επιστρέψει στο αγαπημένο στέκι με μια σειρά εμφανίσεων που θα κερδίσουν και πάλι το ενδιαφέρον.

Η μεγάλη πρεμιέρα είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα, 6 Μαρτίου, και έκτοτε, η ίδια, μαζί με τον Ευστάθιο Δράκο, που θα την συνοδεύει επί σκηνής, θα μας χαρίσουν μια μοναδική σειρά εμφανίσεων. Ένα πλούσιο δίωρο πρόγραμμα, γεμάτο από τις μεγαλύτερες και διαχρονικότερες επιτυχίες της και όχι μόνο, θα μας μεταφέρουν μουσικά σε έναν μοναδικό κόσμο.

Στη σειρά αυτή εμφανίσεων θα συμμετέχουν οι μουσικοί με τους οποίους συνεργάζεται τα τελευταία χρόνια. Ο Σεραφείμ Γιαννακόπουλος (τύμπανα), ο Μηνάς Λιάκος (ηλεκτρική κιθάρα), ο Θωμάς Κωνσταντίνου (λαούτο, μαντολίνο, λάφτα, κιθάρα), ο Σπύρος Μάνεσης (πιάνο), ο Στέλιος Προβής (μπάσο). Οι Δευτέρες του Μαρτίου θα είναι αποκλειστικά αφιερωμένες στο Gazarte και την μεγάλη αυτή επιστροφή της αγαπημένης τραγουδίστριας στην Αθήνα, με μια σειρά εμφανίσεων που αναμφίβολα δε θα πρέπει να χάσει κανείς. Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την πρεμιέρα αυτή!

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024